ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ... ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑΣ

 

Τα games στο διαδίκτυο είναι κατάρα για την πιτσιρικαρία. Και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Ή είμαστε κυβέρνηση ή κάνουμε πλάκα. Κι όταν λέμε μέτρα εννοούμε δικτατορία. Δεν γίνεται διαφορετικά. Τα παιδιά δεν θα σταματήσουν μόνα τους, με δική τους απόφαση να αυνανίζονται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ούτε οι γονείς είναι σε θέση να βάλουν περιορισμούς στους κανακάρηδες.

Ο Μαρξ είχε πει πως η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Μετά οι αριστεροί είπαν την άλλη κουταμάρα, ότι το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού. Σήμερα στην Κίνα λένε πως το όπιο των παιδιών είναι τα ηλεκτρονικά. Το πνευματικό όπιο της νεολαίας. Και τι κάνουμε; Χούντα! Χουντικό νόμο. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.

Με τα ηλεκτρονικά μαλακιστήρια μόνο τρεις ώρες την εβδομάδα. Σε τρεις συγκεκριμένες μέρες, το παρασκευοσαββατοκύριακο. Και συγκεκριμένα 8 με 9 η ώρα. Ούτε λεπτό πριν, ούτε λεπτό μετά. Το κάθε παιδί στην Κίνα για να κάνει χρήση σε on line κόλπο θα έχει ένα κωδικό που θα του δώσουμε, διαφορετικά είναι εκτός κόλπου.

Αυτά τα ωραία στην οικονομικά ελεύθερη Κίνα, αλλά πολιτικά στον άμεσο έλεγχο του κομουνιστικού κόμματος. Βάζουμε αυτό το χαλινάρι στα ηλεκτρτονικά για να σώσουμε τη νεολαία. Αν δεν την περιορίσουμε, τότε χάσαμε το παγκόσμιο παιχνίδι. Αντί να παράγει μυαλά δημιουργικά η χώρα, θα τρώμε στη μάπα ζόμπυ.

Διαβαστε ακομα:

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ