ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ

 

Το ερώτημα είναι απλό, απλοϊκό και μάλλον χρήσιμο για το μέγα, το κυρίαρχο θέμα των ημερών εν Ελλάδι. Την εμετική ιστορία της γλάστρας, διότι περί γλάστρας πρόκειται, όχι που τον βάζουν και παρουσιαστή στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Του και γαμώ τους αρσενικούς, που δημοσιοποιούσε πορνό καταστάσεις με πρώην φιλενάδα του.

Θα τολμούσε, θα σκεφτόταν να κάνει αυτή την απαίσια πράξη αν γνώριζε ότι θα τον ευνουχίζανε; Το ερώτημα είναι φιλολογικό, διότι τέτοια ποινή δεν υφίσταται πλέον πουθενά στη γη. Για το συγκεκριμένο αδίκημα της λεγομένης εκδικητικής πορνογραφίας υπάρχει σήμερα η νόμιμη τιμωρία του ραβδισμού. Δημόσια, παρακαλώ.

Σήκωσε κάποιος στο διαδίχτυο υλικό με γυναίκα χωρίς τη συγκατάθεση της; Έστω κι αν το υλικό προέρχεται μετά από δική της συναίνεση. Οκέυ, τράβα πλάνα όσο είμαι γυμνή, αλλά όχι να τα βγάλεις στη φόρα. Ο ένοχος, λοιπόν, στη Σιγκαπούρη θα φάει δυο χρόνια φυλακή και από πάνω θα τον μαστιγώσουν δημόσια και νόμιμα.

Επανέρχομαι στο ερώτημα. Ποιος και θα σκεφτόταν να κάνει την κουτσουκέλα, αν υπήρχε ο κίνδυνος, σε περίπτωση που τον καταγγείλει η γυναίκα, να φάει τις βουρδουλιές από επαγγελματία, από ειδικό στο βουρδούλισμα, με μαστίγιο από δέρμα αρκούδας.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΙΘΡΑΣ