Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ... ΥΠΝΟ ΤΟΥ

 

Το ισλάμ είναι θρησκεία της αγάπης και της ειρήνης. Όποιος το λέει αυτό είναι βλάκας. Βεβαίως το ισλάμ είναι θρησκεία που διδάσκει το καλό. Γιατί ο χριστιανισμός είναι θρησκεία του μίσους, της τιμωρίας, της εκδίκησης; Όχι, βέβαια. Καμιά θρησκεία δεν κηρύσσει το κακό. Καμιά δεν είναι με τον διάολο.

Άλλο ότι στο όνομα της θρησκείας έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται εγκλήματα σε βάρος των ανθρώπων. Και των ζώων. Και της φύσης. Εγκλήματα που έτσι ή αλλοιώς τα ευλογάει το παπαδαριό της κάθε θρησκείας.

''Θα σε αποκεφαλίσουμε... '' απείλησε ανοιχτά Γαλλίδα δημοσιογράφο κάποια οργάνωση του ριζοσπαστικοποιημένου ισλαμ. Τι είναι αυτό; Κάθε θρησκεία που κάνει πρωταθλητισμό παίζει σε διάφορα μαγαζιά. Ψάξε βρες.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος (φώτο), πρώην μοντέλο, έχει πολύ ωραίο κεφάλι. Κουκλίστικο. Λες να το χάσουμε; Δεν αποκλείεται. Η Οφελί Μενιέ στο όνομα έκανε ρεπορτάζ για τις σεξουαλικές πρακτικές των μουσουλμάνων σε τηλεοπτικό ντοκυμανταίρ κι αυτό δεν άρεσε στους έτσι του ριζοσπαστικού ισλάμ. Και για μια φορά ακόμα πέφτει ο ανόητος προβληματισμός αν το ισλάμ είναι επιθετική θρησκεία, αν επιδοτεί την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχει, λένε, στο Κοράνι κάποια φράση που να μιλάει για άσκηση βίας ενάντια σε αθώους. Αυτοί, δηλαδή, που θέλουν να σκοτώσουν, να ανατινάξουν ένα τραίνο, στο όνομα του Αλλάχ και του Μωάμεθ, δεν θα το κάνουν διότι... δεν γράφει τίποτα σχετικό το δικό τους Ευαγγέλιο, το Κοράνι; Και θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, να μη δώσουν την απάντηση τους στους άπιστους, στους αλλόπιστους.

 Ισλάμ θα πει Υποταγή, και είναι θρησκεία της αλήθειας, βέβαια, όπως όλες οι θρησκείες. Της γαλήνης, της συγχώρεσης κλπ κλπ. Να, όμως, που κάποιοι σοφοί διδάσκαλοι του Ισλάμ δίνουν… άλλες ερμηνείες σε κάποιες συγκεκριμένες αράδες στο Κοράνι. Ότι δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι οι εχθροί της πίστης και είναι αναγκαία η εξολόθρευση τους.

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ