Ροδος καλοκαιρινο φεστιβαλ 2022

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Το δελτίο τύπου μας ήρθε από την Ρόδο, για να αναγγείλει την επιστροφή του καλοκαιρινού φεστιβάλ του νησιού που μετά από 2 χρόνια  αναγκαστικής αναστολής των εκδηλώσεων λόγω covid-19, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Και επειδή πια η Αγγλική είναι δεύτερη επίσημη γλώσσα μας, το φεστιβάλ ονομάζεται Rhodes Summer Festival.

Πρεμιέρα κάνουν οι Πυξ Λαξ στις 24 Ιουνίου στο Στάδιο “Διαγόρας” και οι εκδηλώσεις θα  συνεχιστούν μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Μετά τους Πυξ Λαξ θ’ ακολουθήσουν ένα σωρό μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και δράσεις, τις οποίες δεν μας αποκαλύπτουν όλες. Ή δεν τις έχουν βρει ακόμα ή μας τις κρατάνε για έκπληξη.

Για παράδειγμα: Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Ρόδου θα έχει κάποιο αφιέρωμα στα παραδοσιακά τραγούδια των Δωδεκανήσων ή αν θα έχουν κάποια συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια του ξεριζωμού των Ελλήνων από την Μικρά Ασία (1922-2022). Θα έχουν άραγε κάποια παράσταση με Ρόδιους και Δωδεκανήσιους καλλιτέχνες; Θα έχουν κάποια συναυλία με κλασική μουσική για τις τόσες χιλιάδες τουριστών που...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr