ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ''ΙΠΤΑΜΕΝΑ'', ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ...

 

Πεινάς. Το στομάχι ζητάει να του σπρώξεις τροφή. Κατουριέσαι. Η φύση σου πάλι σε στέλνει στην τουαλέτα. Δεν αγνοείς τη φύση σου, τη φτιάξη σου, διαφορετικά έχεις κόστος, κύριε μαλάκα. Και προσοχή! Δεν θα φας περισσότερο απ' όσο σου ζητάει. Δεν θα περιμένεις να κατουρήσεις κι άλλο, όταν το σωληνάκι έχει αδειάσει, τέλος, δεν έχει άλλο να στάξει.

Λέμε για δύο από τις φυσικές λειτουργίες. Την τροφή και την ούρηση. Το ίδιο στον ύπνο, στο σεξ, κι εκεί θες μέτρο.

Βαράει η καρδιά σου, τικ, τακ, τικ, τακ, τικ..., 72 φορές το λεπτό. Τι σημαίνει αυτό, κύριε μαλάκα; Πως θα κτίσεις ζωή με τέτοιο τρόπο, όπου θα βιάζεται η φύση σου. Δεν θα πέσεις στο λούκι μιας καθημερινότητας εχθρικής στη φύση σου. Σε ρυθμούς πιο ταχείς, πιο έντονους. Άνθρωπος είσαι, σ' έφτιαξε από χώμα, δεν είσαι αυτοκίνητο, να τρέχεις με όποια ταχύτητα γουστάρεις. Όχι, κύριε.

Βιάζεσαι, όμως. Γι' αυτό γίνεσαι βίαιος. Ανεβάζεις στροφές, γι' αυτό είσαι σε μόνιμο εκτροχιασμό. Είσαι μηχάνημα για να περπατάς σε 10 λεπτά το χιλιόμετρο κι εσύ τρέχεις σαν τρελός το μαραθώνιο σε δύο ώρες.

Στην Ευρώπη για πλάκα τα τραίνα πάνε με 400 χιλιόμρτρα την ώρα. Ετοιμάζουν τώρα το υπέρ-σούπερ ντούπερ τραίνο. Πιο γρήγορο από το αεροπλάνο. Το προηγούμενο υπέρ σούπερ ντούπερ στην Ιαπωνία είναι κιόλας ξεπερασμένο. Μόνο με 600 χιλιόμετρα τρέχει το “ιπτάμενο” τραίνο, λέει, χωρίς φτερά, με ηλεκτρομαγνητική ανύψωση. Εμείς θέλουμε υψηλώτερες ταχύτητες. Να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα, να κερδίζει χρόνο ο κόσμος προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο.

Βιασμός. Αυτό που λέμε. Βαρβαρισμός. Κόντρα δίχως όρια στη φύση. Είσαι ο τεράστιος αρχιμαλάκας αν θαρρεί πως δεν θα την πληρώσει. Κι αυτό που θα προκύψει θα κρατήσει μόλις μια στιγμή. Μια κι έξω.

Διαβαστε ακομα:

ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ