ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!

 
Καυχησιάρηδες ήταν οι Έλληνες. Έτσι τους χαρακτηρίζει ο συγγραφέας και μεταφραστής έργων του Αριστοφάνη Κώσας Ταχτσής. Παινεβιάρηδες οι αρχαίοι Έλληνες, μην τους μπερδεύουμε με τους σημερινούς, άσχετο αν τους θεωρούμε ή όχι κατ΄ευθείαν συνεχιστές της φυλής.  Και σκώπτες ήταν οι Έλληνες προ Χριστού. Σκωπτικοί, πειραχτήρια, δηλαδή κορόιδευαν, ειρωνευόντουσαν τον άλλον. Μόνον;
Λέει κι άλλα χαριτωμένα σε βάρος των Ελλήνων ο ελεύθερος στόμας του Ταχτσή. Ήταν και εξωστρεφείς οι Έλληνες, και ηδονοθήρες. Κάτι άλλο; Εύκολη λεία οι Έλληνες στους δημαγωγούς και με την τάση να ρίχνουν την ευθύνη σε κάποιον άλλον, σε κάποιους άλλους. Το πρώτο, λοιπόν, συμπέρασμα είναι οι αρχαίοι πατριώτες μικρή έως μηδαμινή... σχέση έχουν με τους Έλληνες μετά το 1821 έως σήμερα.
Ο Κώστας Ταχτσής γεννήθηκε Οκτώβριο του 1927, κατέληξε τραβεστί, έκανε πεζοδρόμιο και δολοφονήθηκε το 1988, σα σήμερα 25 Αυγούστου. Το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε, ο δολοφόνος του παραμένει άγνωστος. Έγραψε το περιλάλητο μυθιστόρημα ''Τρίτο Στεφάνι'', τέλη δεκαετίας του ΄50.
Να συνεχίσουμε με την αξονική τομογραφία του Ταχτσή για τους προγόνους μας: Δεν έριχναν τις ευθύνες για ό,τι κακό τους τύχαινε μονάχα στους άλλους, αλλά τα έβαζαν και με τους Θεούς τους. Τους οποίους Θεούς τους είχαν φτιάξει κατ' εικόνα και ομοίωσιν τους. Τους έβλεπαν, δηλαδή, σαν κλέφτες, μοιχούς κ.α.  Με τη ρωμαϊκή κατάκτηση έπεσε στους Έλληνες ο χριστιανισμός με την εβραϊκή ηθικολογία και τους ήρθε η σκούφια ανάποδα. Αυτά.
Με τον εβραιοχριστιανισμό, λοιπόν, κομμένη τα μπινελήκια σε βάρος του θεού!
Διαβαστε ακομα:

ΜΗ ΦΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ