ΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

 
Έχεις ποντάρει στην άλφα ομάδα,,,, γιατί; Τι σε έκανε να βάλεις λεφτά από την τσέπη σου στη συγκεκριμένη ομαδούλα και στο συγκεκριμένο αγώνα της. Έχεις έμπνευση. Κάτι άκουσες. Κάτι διάβασες και σχεδόν σε έπεισε ότι αξίζει να στοιχηματίσεις. Προχωρώ σε μια υπόθεση...
... Έστω ότι βρίσκεσαι στο γήπεδο, όπου παίζει η εν λόγω ομαδούλα, μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Γιατί; Επειδή αυτά που βλέπεις ζωντανά με τα ματάκια σου πολύ μικρή ή σχεδόν καθόλου σχέση έχουν με την  εικόνα που είχε δημιουργηθεί στο μυαλό σου. Απ' αυτά που είχες ακούσει, που είχες διαβάσει από τους πονηρούς της πιάτσας. Με λίγα λόγια πόνταρες τυφλά. Σε σίγουρο το οποίο δεν είναι αυτό που νόμιζες. Που είχε μαγνητίσει τη στοιχηματική σου σκέψη. 
Παίζουμε μόνο αν το στοίχημα μας ''μιλάει''. Γι' αυτό είναι προτιμώτερο να επιλέγουμε την ομάδα που γνωρίζουμε. Που παρακολουθούμε συστηματικά. Το πρωτάθλημα με το οποίο είμαστε ζυμωμένοι. Είναι κοντά, πολύ κοντά στη ποδοσφαιρική ή τζογαδόρικη κουλτούρα μας. 
Να το πω αλλοιώς. Παίζουμε την ομάδα που την ξέρουμε όσο την γυναίκα μας, την γκόμενα μας. Έτσι χαιρόμαστε καλύτερα το στοίχημα. Το πιο βασικό; Ξέρουμε γιατί χάνουμε και γιατί κερδίζουμε.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΝ 60.000 ΣΥΚΙΕΣ