ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΑΚΡΑΝ...

 
Γενέθλια έχει σήμερα. Αδιάφορο, αν είναι 48 ή 88 χρονών. Τι μ' ενδιαφέρει αν ζει, αν πέθανε. Αυτό που ξέρω και το ξέρω πολύ καλά, είναι ότι όταν την είδε στην τηλεόραση η Αφροδίτη έπαθε κατάθλιψη. Πήγε κατ' ευθείαν στον Δία και δήλωσε παραίτηση από το θρόνο της πιο ωραίας και της πιο ποθητής γυναίκας στην οικουμένη.
Η Μπριτζίτ Μπαρντώ είναι η πρώτη γυναίκα στον πλανήτη. Δεν υπάρχει θέση για τη δεύτερη. Καμιά δεν συγκρίνεται μαζί της. Ηθοποιός ήταν. Ποιος ασχολείται. Γύρισε κοντά στις 50 ταινίες κι όλες είναι μάπα. Καμιά σοβαρή. Ούτε μια ποιοτική. Τραγούδησε και καμιά ογδονταριά δίσκους. Ποιος ασχολείται.
Τέτοιο πλάσμα δεν ξαναεμφανίστηκε. Κορμί, πρόσωπο και φωνή ο απόλυτος συνδυασμός της αθωότητος! Σέξυ, υπέρ σέξυ θηλυκό, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο της Β.Β. της Μπε- Μπε, της Brigitte Bardot, την χαιρόσουν ως γυναίκα, δεν την φαντασιωνόσουν. 
Γεννήθηκε το 1934, σα σήμερα 28 Σεπτεμβρίου. Αδιάφορο αν έκανε τέσσερις γάμους και είχε τόσους, πόσους, εραστές πριν παντρευτεί και μετά τον τέταρτο σύζυγο. Αδιάφορο αν είναι ακροδεξιά, ακροαριστερή, χριστιανή ή βουδίστρια. Σ' αυτά τα γήινα θα κολλήσουμε; Προσκυνάμε την απίστευτη, την ποιητική ομορφιά της, όπως τη γνωρίσαμε από το σινεμά όταν ήταν 20 και 30 χρονών.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΝ 60.000 ΣΥΚΙΕΣ