Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ... ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ

 
Ισλάμ σημαίνει υποταγή. Κολλάμε στα ονόματα; Όχι, βέβαια, πολύ περισσότερο όταν όλες οι θρησκείες, όχι μόνον αυτή στο όνομα του προφήτη Μωάμεθ, θέλουν τον πιστό υποταγμένο, προσκυνημένο. Όχι ακριβώς οι θρησκείες, αλλά για να λέμε σωστά τα πράγματα, οι κατασκευαστές θρησκειών. Ε, πως! Δεν γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν μέχρι να μονταριστεί το θείο έργο από τον ίδιο τον Θεό. 
Ο Θεός δεν μιλάει, ούτε γράφει, ούτε υπαγορεύει σε κανέναν τι να βάλουν και τι να διορθώσουν στα άγια τεφτέρια κάθε δόγματος. Ούτε ο μπάρμπας είπε ποτέ να φτιάξετε διαφορετικά θρησκευτικά σουπερμάρκετ. Και η κάθε αλυσίδα, η κάθε φίρμα, ισλαμισμός, χριστιανισμός, ιουδαϊσμός, ινδοϊσμός, βουδισμός και σία να κυκλοφορεί στην πιάτσα με διαφορετικό κομπολόι. Όλοι να πιστεύουν στον ίδιο Θεό, αλλά να έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Γιατί, λέει, οι γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες, στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς φοράνε τσεμπέρι, που τη λένε μαντήλα και μπούργκα και χιτζάμπ και σαντόρ κι ένα σωρό αλλοιώς. Είπαμε, μην κολλήσουμε στα ονόματα. Για να μην προκαλούν το ''γυναικείο'' τους. Τη θηλυκότητα τους. Τη σεξουαλικότητα τους. Αυτό συμβολίζει η μαντήλα. 
Γυναίκα είναι. Διάολος, δηλαδή. Με το βλέμμα και την ανάσα της ικανή να ανάψει τον αρσενικό. Για να της κοπεί, λοιπόν, ο γυναικείος τρομοκρατικός εξοπλισμός από τη φύση φτιαγμένος, όχι και από τον... Θεό, την υποχρεώνουν να καλύπτει τουλάχιστον τα μαλλιά. Ξέπλεκα και ελεύθερα μαλλιά, να ανεμίζουν, να φτάνουν μέχρι τα στήθη της και να τα χαϊδεύουν είναι κίνδυνος - θάνατος για την κοινωνία. Η οποία κοινωνία αν ενδιαφέρεται για τη σωτηρία της, προκειμένου να προστατευθεί από τον διάβολο, της κόβει και την κλειτορίδα.
Διαβαστε ακομα:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ