ΤΟ''69'' ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ ΤΟ 59 ΚΑΙ ΤΟ 49

 
Στο διαδίχτυο γίνεται το Μεγάλο Ξεβράκωμα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια θα διάβαζε ο άλλος την είδηση και θα έμενε εκτός γηπέδου. Θα ήταν κολλημένος στην εξέδρα. Σήμερα; Μαθαίνει το νέο από τις φυλλάδες, τα ραδιόφωνα, τα κανάλια και βέβαια από τα σάιτ και ορμάει. Σήμερα, με το internet, o καθένας δεν διστάζει να κατέβει μέχρι τη σέντρα. Να πει την άποψή του, δηλαδή τη μαλακία του. Αυτός που δεν έχει μαλακισμένη άποψη συνήθως την κρατάει για τον εαυτό του, έστω για τον στενό του κύκλο. Για ποιο λόγο να την δημοσιοποιήσει; Να πουλήσει μούρη, άρα είναι πτυχιούχος μαλάκας. Να πείσει άλλους για την ορθότητα της μαλακίας του. Να μας πει είμαι διπλωματούχος καθηγητής της μαλακίας.
Η είδηση. Στην Εύβοια 20χρονος Αλβανός την έπεσε σε 69χρονη Ελληνίδα, την κτύπησε πρώτα και μετά την βίασε. .

Σχολίασαν κάποιοι στο διαδίχτυο ότι κακώς αναφέρεται ο βιαστής της 69χρονης σαν “Αλβανός” διότι αυτό εκφράζει ρατσισμό. Είπαμε. Έχουμε αποδεχθεί ότι ζούμε ανάμεσα σε καραγκιόζηδες που πουλάνε πολιτισμό, δημοκρατισμό, αριστερισμό, προοδευτισμό, ευρωπαϊσμό.

Προτείνω το άλλο. Να αφαιρεθεί και το “29χρονος” από την είδηση διότι θίγει τους 29χρονους. Εκφράζει ρατσιστικό πνεύμα απέναντι στη συγκεκριμένη ηλικία. Τα media όφειλαν  να γράφανε σκέτο “Άνδρας”, όχι 20χρονος, ούτε βέβαια Αλβανός
Το σωστό, επίσης, είναι να μην αναφερόταν και η ηλικία της 69χρονης βιασθείσης. Δηλώνει ρατσισμό, αλλά και μειονεκτικότητα στις 59χρονες, στις 49χρονες που δεν έγιναν αντικείμενο πόθου του βιαστή.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ