Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

 
Από τα πρώτα πρώτα πουλαίν της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι η Jennifer Lawrence. Δυναμίτης. Όσα εκατομμύρια επενδύσει κάνεις επάνω της, θα τα πάρει πίσω με χρυσά κέρδη. Η σιγουράτζα. Έχει ταλέντο τεράστιο, είναι και γκόμενα άπαικτη. Άρα, την έχει ανάγκη το Χόλυγουντ. Τα πακέτα είναι πολλά, λέω για όσα κεφάλαια χρειάζεται η παραγωγή μιας ταινίας για παγκόσμιο πρωταθλητισμό. Και τα κέρδη της μπίζνας είναι τερατώδη, άλλωστε. Να, γιατί κάνουν κρα για άτομο, πιο βαρύ πυροβολικό ακόμα και από την Αντζελίνα Ζολύ, την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Σαρλίζ Θερόν.

Εκρηκτικό θηλυκό η Τζένιφερ Λώρενς κι ένα πρόσωπο η άτιμη εύκολα να σε μπερδεύει. Είναι ψυχικά ανισόρροπη ή συναισθηματικά πλήρης. Μια τσούλα, μια πληρωμένη πόρνη ή κρύβει την άβγαλτη παρθένα. Ό,τι θέλεις στο δίνει με την κλάση της η κυρία. Σταρ με τα όλα της. Κούκλα. Με δική της ομορφιά. Με τσογλανισμό και νταηλίκι. Και κορμάρα. Γυναίκα χωρίς ίχνος σιλικόνης, βάζεις την αφίσα της στο δωμάτιό σου, όμως όχι και την ίδια, διότι είναι η απειλή σε κάθε άνδρα. Μάτια γεμάτα αγνότητα και ψυχή πουτάνας.

Είδα τις φωτογραφίες με το τεράστιο φίδι πάνω στο ολόγυμνο κορμί της. Η αθώα και η διεστραμμένη μαζί. Η φωτογράφηση ονομάστηκε Girl Meet Voa. Τέτοιο μεγάλο ερπετό είναι ο βόας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι το φίδι που αλλάζει χρώμα, όπως η ίδια η ηθοποιός εκτός δουλειάς. Ξεκάθαρο, δεν την ενδιαφέρει η συντροφικότητα, παρά μόνο το σεξ.

Την είδα για πρώτη φορά στην ταινία που από τα 23 της πήρε το Όσκαρ. Το 2013, το «Οδηγός Αισιοδοξίας» με τον Μπράντλυ Κούπερ και τον Ρόμπερ ντε Νίρο. Το αστέρι. Το ακόμα φρέσκο πράμα στο Χόλυγουντ, με το παραπάνω όλα τα απαιτούμενα, ό,τι χρειάζεται η γυναίκα ηθοποιός για να γίνει επιτόπου σταρ.

Η Μέρυλ Στρηπ, το πρώτο πακέτο του παγκόσμιου σινεμά τα τελευταία 40 χρόνια, ποτέ δεν υπήρξε γκόμενα. Ακόμα και πιτσιρίκα. Μαγική ηθοποιός, δεν υπάρχει καλύτερή της, όμως όχι, σε παρακαλώ, και σέξυ.

Η Τζένιφερ Λώρενς γεννήθηκε 15 Αυγούστου σα σήμερα, το 1990, και κάτι Τζένιφερ Άνιστον κι άλλα πτηνά του Χόλυγουντ τις έχει για πρωινό τσάι. Είναι η διάδοχος της Μέρυλ Στρηπ. Για κάθε ρόλο, δραματικό, κωμικό, για ταινία εποχής, μυστηρίου, αστυνομική, φαντασίας. Για κάθε τι. Τεράστια ηθοποιός. Και σα θηλυκό σε μουδιάζει.

Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑΣ ΤΣΑΝΤΗΡΟΜΑΧΑΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ