ΧΑMΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 
Πόλεμος γίνεται στην  Ουκρανία; Μήνες τώρα. Και ποιος ξέρει πότε θα σταματήσει. Και γιατί να σταματήσει! Κάνουμε και αστειάκια; Ποτέ! Ποτέ των ποτών. απαγορεύονται τα αστεία και τα αστειάκια όταν στο έργο υπάρχουν νεκροί. 
Το ζήτημα είναι ότι όταν παύσει το πυρ δεν θα υπάρχει νικητής στην Ουκρανία. Σε κανένα πόλεμο του καιρού μας, δηλαδή τα τελευταία εκατό χρόνια κανένας δεν κέρδισε, κανένας δεν έχασε. Όποιος έχει τέτοια εντύπωση κοιμάται όρθιος. Έχει άγνοια της Ιστορίας.
Στο Ισραήλ. Χαμένος θα ΄ναι και όποιος κερδίσει. Έτσι κάθονται πλέον τα χαρτιά της τράπουλας. Αυτός που υποτίθεται νικήσει θα είναι να τον λυπάσαι. Η ζωή του θα είναι χειρώτερη απ' ό,τι πριν την επίθεση της Χαμάς.
Για παράδειγμα. Έστω ότι τα καταφέρνει το Ισραήλ. Και τιμωράει τους Παλαιστίνιους και βάζει στη θέση του την Χαμάς. Νίκησε το Ισραήλ; Όχι , βέβαια. Κάηκε το κουλούρι του. Θα υποφέρει παρά τη... ΄΄νίκη'' του. Θα μπει σε τέτοια σκατένια φάση που θα παρακαλάει να μην είχε κερδίσει. Να μην είχε συμμετάσχει σε πόλεμο.
Διαβαστε ακομα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ