ΤΥΦΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

 
Απορεί ο αφελής με τις πορείες και τις διαδηλώσεις υπέρ τησ Χαμάς, σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Μα, είναι  δυνατόν άτομα που δηλώνουν ειρηνιστές να τάσσονται ανοιχτά υπέρ της τρομοκρατίας; Είπαμε. Είναι αφελείς. Οι απορούντες, όχι οι υποστηρικτές της Χαμάς. Αυτοί είναι φανατικοί.
Ο φανατικός δεν έχει άποψη. Είναι ταγμένος τυφλά υπέρ εδώ, ενάντια εκεί. Είναι με την Χαμάς, διότι είναι ενάντια του Ισραήλ. Είτε η Χαμάς πρώτη έκανε επίθεση και σκότωσε, είτε αμύνθηκε σε τρομοκρατική επίθεση του Ισραήλ. Ο οπαδός του Ολυμπιακού είναι με τον Ολυμπιακό. Και εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει περίπτωση ο γάβρος να δώσει δίκηο στον Παναθηναϊκό. Για ίδιο π.χ. το οποίο κατηγορεί το σωματείο των βαζέλων να είναι υπεύθυνος  ο Ολυμπιακός, ο γάβρος θα πει μπράβο στο σωματείο του.
Η Χαμάς ξεκίνησε πρώτη, σκότωσε και ρήμαξε. Αδιάφορο για τον οπαδό. Ο οπαδός είναι με το καλό, ενάντια με το κακό. Απλά πράγματα. Ότι κάνει η ομάδα του είναι καλώς καμωμένο. Ό,τι κάνει ο οπαδικά αντίπαλος είναι άξιο καταδίκης, ειρωνείας. κολασμού. Γιατί; Επειδή είναι ο αντίπαλος, ο εχθρός.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΩΟΥΤΣ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ