Ο ΚΛΟΠ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΠΤΗ...

 
Από το 2015 ο 57χρονος Γερμανός Γιούργκεν Κλοπ είναι στην Λίβερπουλ. Στην πολύ μεγάλη πίεση, δηλαδή. Στο ποδόσφαιρο του παγκόσμιου ρετιρέ. Μόνο αυτός, κι όσοι άλλοι σαν κι αυτόν, προπονητές, όχι ποδοσφαιριστές, είναι σε θέση να τον καταλάβουν. Ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο, αν κάτι σημαίνει αυτό. Αν κάτι λέει αυτό στον κάθε άσχετο.
Πριν, λοιπόν, συμπληρώσει δεκαετία στην Λίβερπουλ, μόλις την τρίτη ομάδα της προπονητικής του καριέρας, αποφάσισε να εγκαταλείψει. Όχι, ακριβώς! Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει.
Πάνω στη δόξα του. Στη μεγάλη δημόσια προβολή και ντάνες τα πακέτα από την αμοιβή του ο Γερμανός, που δεν έχει συμπεριφορά Γερμανού, που μοιάζει περισσσότερο με μεσογειακό, προτίμησε να διακόψει την  παρουσία του στο παιχνιδι. Προτίμησε την ίδια του τη ζωή. Να γυρίσει το διακόπτη, να ηρεμήσει.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον ηλεκτρικό συναγερμό που αρχίζει να βαράει στον άνθρωπο του πάγκου, όσο διαρκεί το ματς. Ένας πόλεμος αληθινός ευντελείται στο κεφάλι και το στομάχι του. Μια μαύρη τρύπα τον καταπίνει, ας είναι παλιοσειρά ο προπονητής. Με δεκάδες χιλιόμετρα σε πρωταθλήματα και Ευρώπη. Είναι αδύνατον να μείνει ασυγκίνητος.
Στέκομαι σε μια μόνο κουβέντα του Κλοπ, που έχει κάνει στην άκρη πολύ χοντρό κομπόδεμα:
- Και να μην έχω να φάω, και την πιο ζηλευτή πρόταση να μου κάνουν, δεν πρόκειται να δουλέψω για ένα χρόνο... 
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ