ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ

 
Πώς θα πεις την πανέμορφη πόρνη; Με αφορμή τη δολοφονία της 40χρονης από τον 22χρονο σατανιστή, να μπούμε στους χώρους του ουρανού, εκεί όπου κυκλοφορούν οι Άγγελοι. Παίζουν μπάλα κι αυτοί στη ζωή. Ευτυχώς. Δυστυχώς. Όπως το πάρεις.

Αγγελοπουτάνα” είναι η πόρνη με μορφή αγγελική. Η κούκλα. Η πανέμορφη. Κατά μια άλλη προσέγγιση η γυναίκα που πορνεύεται με τη δύναμη των πνευμάτων, των δαιμόνων είναι δαιμονόλαγνη. Είναι σκιαγάμητη.

Μην πάμε στα βαθειά νερά. Ο 22χρονος σατανιστής την είχε καταβρεί με τον δικό του Θεό και γι' αυτό δεν το μετάνοιωσε. Σκότωσε την άτυχη γυναίκα χωρίς να την ξέρει, την όρισε σφάγιο στον Σατανά. Αυτός, ναι, δεν ήθελε να μη μείνει στα ρηχά νερά, γούσταρε να προχωρήσει στο πιο βαθύ σκότος του ωκεανού. Δυστυχισμένος είναι στη φυλακή διότι δεν πρόλαβε να σκοτώσει πάλι. Φοβερά πράγματα.

Πρώτη εμφάνιση Αγγέλου στη Γένεση, και ο λεβέντης εκτελώντας εντολές του Θεού διώχνει τους πρωτόπλαστους. Αυτό στην Παλαιά Διαθήκη. Στην Καινή Διαθήκη ο Άγγελος, η έννοια του Άγγελου έχει πάρει από τον Ερμή και τον Έρωτα και είναι φωτεινός, αιθέριος. Λευκότατος, καλλονός ο Άγγελος του Μωάμεθ. Ο Άγγελος που κατέβηκε από υψηλά για να συναντήσει τον προφήτη.

Τρεις οι Αρχάγγελοι των Εβραίων, τέσσερις των μουσουλμάνων, επτά για τους χριστιανούς. Άρχοντας των Αγγέλων ο Μιχαήλ, ο πολεμιστής και πρωτομαχητής, αυτός συγκρούστηκε με τον Σατανά.

Είπαμε τι σημαίνει “αγγελοπουτάνα”. Ποιος είναι ο “αερογάμης”; Όποιος τη βρίσκει με τα πνεύματα. Παλεύει στρατευμένος σε τάγμα αγγέλων, καλών, κακών, θεϊκών, σατανικών. Μέχρι που τρελαίνεται. Και φθάνει στη δολοφονία. Αρκετά.
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ