ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΩ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΔΡΑΣ

 
Γράφει ο Κώστας Κωνσταντινίδης
Ο άσχετος οπαδός των Ναζί που αν ζούσε την εποχή του Χίτλερ ή θα έκανε ομαδογαμία την Νύχτα των Κρυστάλλων με τους φαιοχιτώνες (ας δει την ταινία του Βισκόντι «Οι Καταραμένοι» και θα καταλάβει) ή θα έσπρωχνε τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους στους φούρνους. Αυτός δεν έχει κατανοήσει πως όταν σπρώχνεσαι με αρσενικά πάλι ομοφυλόφιλος είσαι, ακόμα κι αν σπρώχνεις τα οπίσθια τους.

«Αν ένας άνδρας ξαπλώσει με άνδρα όπως ξαπλώνει με γυναίκα, τότε και οι δυο πρέπει να καταδικαστούν σε θανατική ποινή» (Λευιτικόν 20, 13). 

«Το αποκλειστικό σεξουαλικό ενδιαφέρον μόνο για γυναίκα είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διερευνηθεί, αφού δεν γνωρίζουμε όλα τα βιολογικά δεδομένα που παράγουν την φαντασίωση και την ορμή» (S. Freud).

Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι Εγγλέζοι καταδίκασαν τον Turing, τον πατέρα της πληροφορικής και τον εφευρέτη του αντι-ENIGMA κώδικα, που πολλοί θεωρούν ότι ήταν η βασική αιτία της ήττας των Γερμανών. Μεγαλοφυής μαθηματικός που ήταν ομοφυλόφιλος την εποχή της Βικτωριανής ηθικής στη Μ. Βρετανία. Οι Εγγλέζοι έχουν παράδοση στην καταδίκη της ομοφυλοφιλίας, αφού λίγα χρόνια πριν τον Turing έκλεισαν τον τεράστιο Oscar Wilde στην φυλακή.

Η ομοφυλοφιλία στην θεολογική προσέγγιση μπορεί και να είναι δώρο του θεού, γιατί δίνει στους προικισμένους ανθρώπους την ευκαιρία να ασχολούνται με τα πνευματικά παιδιά και όχι τα βιολογικά (όπως έλεγε ο Σωκράτης, ερωμένος του Αλκιβιάδη αλλά και οι αφιερωμένοι στη λατρεία των ιερών κειμένων). 

Ο Μ. Αλέξανδρος, ο Ιούλιος Καίσαρας, ο Καβάφης, θα’ πρεπε σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο να θανατώνονται. Δώστε ένα αυγό σε δυο πιγκουίνους αρσενικούς και θα το μεγαλώσουν σαν παιδί τους με πατρικό και μητρικό ενδιαφέρον εξαιρετικό...
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ZOUGLA.GR