Ο ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ... ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ

 
Δεν είναι διάσημος. Το όνομα του δεν λέει πολλά. Κι όμως είναι, μάλλον ήταν για χρόνια ο θρύλος του πορνοσινεμά. Όλοι όσοι είναι φανατικοί τέτοιων ταινιών, τον έχουν θαυμάσει σαν πρωταγωνιστή, σαν πηδηχταρά, λόγω των... προσόντων του. Τον Ρόκο Σιφρέντι. Γνωστό και σαν ''ο Ιταλος επιβήτορας''
Ο Ρόκο εξηντάρης πλέον, με ενέργεια σεξουαλική ακόμα για ζωντανές σκηνές σκληρού πορνού, πριν από δέκα χρόνια αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να εγκαταλείψει. Να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, την πανέμορφη σύζυγό του και τους δύο γιους του, 24 και 27 χρονών. Φίρμα του πορνοσινεμά ο Ρόκο, αλλά υπόδειγμα οικογενειάρχη. Τι θυμήθηκα; 

Όταν πρωτομπήκα στη δουλειά είχα πάρει συνέντευξη από ένα «τσεκούρι», πλάγιο μπακ του Πιερικού. Μιλάμε για γκραν σκοτώστρα. Όλοι οι αντίπαλοι κυνηγοί υποφέρανε απ' αυτόν τον σκληροτράχηλο και βρώμικο αμυντικό. Ήθελα, λοιπόν, να τον συναντήσω, να του μιλήσω, γι' αυτό πήγα στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του Πιερικού όταν έπαιζε στην Αθήνα. Στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Απίστευτο. Συνάντηασ ένα αρνάκι! Το άγριο θηρίο, που όχι μόνον θέριζε κάθε αντίπαλο αλλά και τον πλάκωνε σε χυδαία μπινελίκια, έξω από το γήπεδο ήταν κορίτσι. Παιδί του κατηχητικού.  

Έτσι που λες με τον Ρόκο Σιφρέντι. Μπροστά στην κάμερα ήταν σκέτο όργιο, γαμιάρης, όχι γαμιάς. Μην τα μπερδεύουμε. Γαμιάς είναι όποιος πάει με άνδρα, γαμιάρης είναι ο ερωτιάρης, ο γυναικάς.

Ο Νο1 παγκόσμιος πορνοστάρ δεν εγκαταλείπει τη βιομηχανία του συγκεκριμένου κινηματογραφικού είδους. Περάσει πίσω από την κάμερα, έγινε σκηνοθέτης πορνογραφικών φιλμ. «Ασχολούμαι με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, το πουλί μου δεν θα το ξαναδεί καμία εκτός από την γυναίκα μου».
Διαβαστε ακομα:

Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ