Η EUROVISION ΤΕΛΟΣ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...

 
Η μαλακία είναι μαλακία. Επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμα. Για την Ιστορία σ΄ αυτή τη δόση οι μαλάκες έδωσαν στην Ελλάδα την 11η θέση, αν έχει σημασία τι ψηφίζουν οι μαλάκες. Κι αν έχει καμιά διαφορά το ''τραγούδι'' στην πρώτη ή την 11η και την 21η θέση.
Σημασία έχει ότι η μαλακία είναι μαλακία, όπως κι να την παίξει κανείς. Η Εurovision ήταν μια ακόμα ευκαιρία να κάνουν στάση οι ανά την Ευρώπη μαλάκες για να επιδείξουν τη μαλακία τους. Αυτή είναι η αλήθεια και να μην ντρεπόμαστε να την εκφράσουμε. Δηλαδή; Δεν μαλακίστηκαν οι ''συνθέτες'' της μουσικής που έλαβαν μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της γιουροβίζιον, ούτε οι ''καλλιτέχνες'' με τις αρκουδιές τους. Ο κοσμάκης ήταν ο μέγας και επικυρίαρχος πρωταγωνιστής της μαλάκίας. 
Η Eurovision κέρδισε πανηγυρικά το στοίχημα. Γι αυτή την μαλακία αρκεί να σημειώσει κανείς πόσο μελάνι χύθηκε. Ατέλειωτα ρεπορτάζ γράφτηκαν. Και τι διάολο έγραφαν; Μαλακίες έγραφαν. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Την είχαν μέσα στα φαβορί την Ελλάδα και τελικά, δεν άφησαν τη μαλακία να τους ξεφύγει. Δηλαδή; Μας είπαν πως... χειροκροτήθηκε το ελληνικό ''τραγούδι'', πως αποθεώθηκε, πως εντυπωσίασε, πως... 
Την γλυτώσαμε! Την σκαπουλάραμε, αυτό να λέμε. Αν κέρδιζε στην μαλάκια η Ελλάδα, τότε  θα υποχρεώνανε την πρόεδρο της δημοκρατίας να υποδεχθεί την Μαρίνα Σάττι.
Διαβαστε ακομα:

EUROVISION, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ