ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ

 

Ποιος είναι ο στόχος του τρομοκράτη; Λάθος! Ο τρομοκράτης δεν είναι τρομοκράτης, υποχρεώνεται να γίνει τρομοκράτης. Είναι αριστερός, είναι ιδεολόγος, κατέληξε ότι με τα αριστερά κόμματα δεν γίνεται δουλειά και το ρίχνει στον ένοπλο αγώνα. Άρα, το ερώτημα είναι ποιος ο στόχος του επαναστάτη, αυτουνού που θέλει το καλό του κόσμου. Πιο απλά, πιο κατανοητά δεν εξηγιούνται.

Λοιπόν. Ο στόχος αυτουνού που στρατεύεται σε μια τρομοκρατική συμμορία με αγνές προθέσεις και δεν υπηρετεί βρώμικες σκοπιμότητες μυστικών υπηρεσιών, είναι να ξυπνήσει ο κόσμος. Τι σημαίνει αυτό, διότι κουβεντιάζεις με τον αποδυτηριάκια. Σημαίνει ότι ο κόσμος κοιμάται. Σημαίνει ότι ο λαός δεν γνωρίζει το συμφέρον του.

Παρακάτω. Ακουμπάμε το βαρύ πυροβολικό της παγκόσμιας τρομοκρατίας, την 17 Νοέμβρη. Πέρασε στην Ιστορία με κεφαλαία γράμματα. Ασύλληπτη για 27 χρόνια. Εδώ είναι τα αγγούρια τα παγωμένα και μυτερά και θα τα σπρώξουμε όσο πιο βαθειά γίνεται.

Παιδιά πεντακάθαρα, με γνήσια επαναστατική συνείδηση οι της 17 Νοέμβρη έγιναν, υποχρεώθηκαν να γίνουν σκοτώστρες, ακόμα να ληστεύουν τράπεζες, να ανατινάζουν κτίρια, να κλέβουν όπλα, να μπουκάρουν σε αστυνομικά τμήματα, να ρισκάρουν τη ζωή τους, κι όλα αυτά γιατί; Για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Να βγει στην κόντρα. Η λαϊκή βία. Ενάντια στην εξουσία και το κεφάλαιο. Αυτός είναι ο στόχος. Κανένας άλλος.

Άρα; Η απόλυτη αποτυχία. Ήρθαν και τα χειρώτερα στον γίγαντα λαό κι αυτός παραμένει σταθερά σε νάρκη. Άρα; Τζάμπα ο αγώνας στα 27 χρόνια δράσης της 17 Νοέμβρη. Δεν αφυπνίστηκε το προλεταριάτο.

Κανένας τρομοκράτης, αρχιτρομοκράτης, μ’ όσα παράσημα κουβαλάει μπορεί να συγκριθεί με τον αληθινό τρομοκράτη που είναι ο αποδυτηριάκιας. Γιατί; Δεν απευθύνομαι στον λαό, παρά μόνον σε άτομα, κι όχι σ’ όλα. Δεν είμαι νούμερο να περιμένω να με καταλάβουν όλοι.

Ο αποδυτηριάκιας, αυτός ο αληθινός επαναστάτης, ποτέ δεν ζήτησε να κουνηθούν τα βουνά, δηλαδή ποτέ δεν περίμενε το καλό από τον κόσμο, όπως ποτέ δεν σου είπε ότι η ομαδάρα είναι η δική σου, όχι του αλλουνού η ομαδάρα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Με το μπαμπάκι έσφαζε τους ισχυρούς