ΨΙΝΑΚΗ, ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ ΗΛΙΑ, ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ!

 

Όλα τα έχει κάνει στη ζωή του ο Ηλίας Ψινάκης. Ηθοποιός, μοντέλο, σεναριογράφος, μάνατζερ, τηλεκριτικός, παρεατζής επαγγελματίας, εννοώ συστηματικός σε επώνυμες κυρίες. Ε, θα ήταν παράλειψη αν δεν ασχολούνταν με την πολιτική, σε πρώτη φάση με την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτός ο διαβολικός, ο πάντα κεφάτος και με το αιχμηρό χιούμορ άνθρωπος.

Επειδή κανείς δεν το γνωρίζει, εκτός φυσικά από τον ίδιον, σήμερα του κάνω μια υπόδειξη. Αν θέλει πράγματι να γίνει δήμαρχος, όχι στον Μαραθώνα και το Πικέρμι, στη Λούτσα και στη Ραφήνα, αλλά στον πρώτο δήμο της χώρας, στην Αθήνα, αρκεί να τραβήξει το συρτάρι το κλειδωμένο στο γραφείο του. Ξέρει αυτός.

Έχει βιντεοκασέτες σε πολύ προσωπικές, πολύ απαγορευμένες, πολύ hot στιγμές κάποια πασίγνωστα ονόματα της showbiz. Πώς βρέθηκαν στα χέρια του, άστο, άσχετο αυτό. Βγάλτα όλα, ρε Ηλία, και δεν θα έχεις αντίπαλο στο Δήμο της Αθήνας.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε το αλησμόνητο «Τσοβόλα, δώστα όλα!». Ο αποδυτηριάκιας, Ηλία, σου λέει το άλλο: «Στη φόρα όλες τις κασέτες». Να δουν, ρε Ψινάκη, τι πράμα που σαλεύει έχεις στην καβάτζα και να τρελλάνεις την Ελλάδα όλη. Και μετά, θα δούμε ποιος ασχολείται με την τρόϊκα και τα μνημόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Η σέξυ Πάολα τους πήρε τα σώβρακα