ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

 

Τι να κάνει, άραγε, στο μπουντρούμι ο Άγγελος Φιλιππίδης; Διαβάζεις τον αποδυτηριάκια στο διαδίχτυο, όχι κάποια μουσμουλοϊστοσελίδα. Δηλαδή; Δεν ασχολούμεθα με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Τι μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κύριος Φιλιππίδης κι αν έχει βρει καλή παρέα με τα αποβράσματα, τους άλλους συναδέλφους της φυλακής. Το ζήτημα είναι γιατί τα μήντια στην Ελλάδα ξέχασαν εντελώς την υπόθεση Φιλιππίδη.

Τρέχουν τα γεγονότα, τρέχουν από πίσω και τα μήντια. Ο σεισμός στην Κεφαλονιά, η μεταγραφή του Μήτρογλου στην Αγγλία, μια παπαριά που θα πει ο Τσίπρας, οι εξελίξεις για την κεντροαριστερά, ο χορός της Στικούδη με την Αραβανή, η σιγουριά του Παναθηναϊκού ότι θα αδειοδοτηθεί κι άλλα.

Λοιπόν; Τι γίνεται με τον Φιλιππίδη που την πλήρωσε την αδυναμία του με τη δημοσιότητα. Τι δουλειά είχε να μιλάει με τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ραδιόφωνα και κανάλια; Για να πει ότι είναι αθώος. Έλα! Έτσι τον τσακώσανε. Επειδη ήταν σε λειτουργία το κινητό του.

Ο Γριβέας θα “επιστρέψει” στην Ελλάδα σε ηλικία 87 χρονών, και είναι στο Λονδίνο. Ο Φιλιππίδης, ειδοποιημένος κι αυτός ότι θα βγει ένταλμα, το 'χε κανονισμένο καλύτερα. Από Τουρκία θα πήγαινε στην Ελβετία, γι' αυτό είχε εξασφαλίσει από το ελβετικό προξενείο άδεια παραμονής κι εργασίας. Ποτέ δεν εκδίδουν κάποιον οι Ελβετοί.

Έτσι που λες. Τον ξεχάσανε τα ΜΜΕ τον Άγγελο Φιλιππίδη. Ένας τρόπος του μένει πια για να ξανακερδίσει δημοσιότητα. Να δηλώσει ότι θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό. Να προλάβει τον Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Πορφιούμο ως τον Φιλιππίδη