ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

 

Η Μισέλ δεν είναι Χίλαρυ, για να κάνουμε ταμείο. Η κυρία Κλίντον την περιβόητη ιστορία με την Μόνικα και τον πεοφόρο Μπιλ Κλίντον την πέρασε όσο γινόταν πιο κυριλάτα. Η κυρία και δεν είναι κατίνα και είχε τις προσωπικές της φιλοδοξίες, όπως εκδηλώθηκαν όταν πια ο άντρας της έφυγε από τον Λευκό Οίκο.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι άλλο πράμα. Ικανή για όλα. Το σύμπαν περίμενε σήμερα Τρίτη πώς θα αντιδράσει στην περίπτωση που αποδεικνυόταν αυτό που προέβλεψε μια ημέρα νωρίτερα ο αρχιπαπαράτσι Πασκάλ Ροσταίν. Δεν μιλάμε για τυχαίο πρόσωπο. Φωτογράφος διασημοτήτων με όνομα και κύρος. Τι είπε ο άνθρωπος;

Έδωσε την “είδηση”(;) του αιώνα. Ότι υπάρχει ειδύλλιο Ομπάμα-Μπυγιονσέ. Και πως θα το βγάλει στον αέρα η Ουάσιγκτων Ποστ, η σοβαρή, η έγκυρη εφημερίδα.

Αν ισχύει θα πρέπει να έγιναν συσκέψεις και συσκέψεις στην Ουάσιγκτων Ποστ, αν θα πρέπει να το μπουμπουνήσουν αυτό το θέμα, αυτή την παγκόσμια αποκλειστικότητα και με ποιο τρόπο. Πέρασαν αρκετές ώρες από τη στιγμή που κελαϊδησε ο Ροσταίν, για να διαψεύσει ο εκπρόσωπος της εφημερίδας το θέμα.

Ποια είναι η διαίσθησή μου. Αν πράγματι παίζει τέτοιο θέμα, ερωτική σχέση Ομπάμα με την γυναικάρα, την κορμάρα Μπυγιονσέ, αυτή αφορά παρελθόν. Υπ' όψιν ότι η τραγουδίστρια, πρώτο όνομα παγκοσμίως, είναι παντρεμένη με αράπη και πρόσφατα έκανε παιδί.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτινιασμένη ψυχή, πιο μαύρη κι από το δέρμα της