ΤΟΥΜΠΕΚΑ, ΡΕ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ, ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ

 

Για το love story της βουλευτίνας Έλενας Ράπτη και του Κύπριου τραγουδιστή Λούκα Γιώργα, ο Πέτρος Κωστόπουλος αμόλυσε από την εκπομπή δηλητηριώδη ατακα. “Μάστιγα είναι όταν μια 40άρα χτυπάει έναν 25άρη...”. Τι ήταν να το πει το παλληκάρι.

Είσαι στην τηλεόραση. Έχεις θέση σε εφημερίδα. Είσαι ελεύθερος να μιλήσεις, όμως όταν είσαι ισχυρός. Να το σκεφθεί ο άλλος να σε στήσει στον τοίχο. Ακόμα κι αν σε βρει κάπου λειψό.

Τι έγινε με τον Κωστόπουλο; Του την πέσανε. Πως μιλάς εσύ επειδή μια κυρία 40 χρονών τα έφτιαξε μ' έναν 25χρονο. Μιλάς εσύ, ρε Κωστόπουλε, που..., που..., που..., το ένα και το άλλο, και αναφέρονται στο δικό του παρελθόν. Γι' αυτά που έκανε, σ' αυτά που έλεγε, τότε που ήταν ακτύπητος, απλησίαστος, υπεράνω κριτικής.

Συμπέρασμα. Όταν η ζωή σε φέρνει τούμπα, όταν η ζωή σε προσγειώνει ανώμαλα σε δρόμους που τους έχουν σκάψει για να τους περάσουν ηλεκτροφόρα καλώδια, το παίζεις τουμπεκής επειδή κάποιοι σε περιμένουν στη γωνία.

Μιλάω για κάποιους που δεν τολμούσαν κάποτε να τον κυττάξουν στα μάτια τον Κωστόπουλο, μ΄έναν στόλο από περιοδικά, με τρία ραδιόφωνα, με εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, και σήμερα σηκώνουν το χέρι και τον βαράνε.

Τι του λένε του Πετράν, με αφορμή το σχόλιο του για το ρομάντζο της κυρίας Έλενας Ράπτη; Άσε, ρε Κωστόπουλε, αυτά που ήξερες, ξέχασέ τα. Αυτά που λες. Η γάμα εθνική βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με την ομάδα του τσάμπιονς ληγκ, που βρέθηκε σε απόσυρση.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι πήραν το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο