ΠΑΝΤΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙΑΣ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

 

Τρία χρόνια, ρε. Και δεν το καταλάβαμε. Μη σου πω ότι αισθάνομαι παληοσειρά στο διαδίκτυο. Έλα, ρε! Ναι, σου λέω. Ο αποδυτηριάκιας ο ιντερνετικός έχει γενέθλια σήμερα. Τρία χρόνια στον αέρα. Και σε τόσο μικρό διάστημα είπαμε πολλά. Και πόσα έχουμε να πούμε ακόμα.

Αντιληπτό. Δεν μας ήξεραν οι καινούργιοι πελάτες. Γι' αυτό κάθε μέρα κάναμε κράτει. Όχι όλα μέσα. Όχι ακόμα. Μην τρομάξουν τα παιδιά, ας φορέσουμε την κανονική μας αποκριάτικη φορεσιά. Και όσο γνωριζόμαστε με άτομα που δεν μας ήξεραν, σιγά-σιγά θα το τραβάμε το κουρτινάκι.

Να πω, με την ευκαιρία που το site συμπλήρωσε τρία χρόνια ζωής, ότι κρίνεται σαν “παγκόσμιο γεγονός” η τόσο μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει, και που κάθε μέρα μεγαλώνει, ο αποδυτηριάκιας σ' αυτό το νέο γήπεδο, του internet. Ακριβώς επειδή δεν είμαι μεγάλο μαγαζί, θίασος πολυπρόσωπος, πάρε να 'χεις, τζάμπα είναι.

Να πούμε και το άλλο. Ο αποδυτηριάκιας είναι, και πάντα θα παραμένει, εφημεριδάκιας. Κι αυτό δεν κρύβεται. Βεβαίως αυτή είναι μια δεύτερη καριέρα, μία άλλη παρουσία, όπου την γουστάρω με χίλια διότι σε σχέση με την εφημερίδα αισθάνομαι πολύ πιο άμεσα τις αντιδράσεις των επισκεπτών στις σαίτες του αποδυτηριάκια στο σάιτ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΜΕ που ξεφορτώνουν μπάζα