ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Γουστάρετε, δε γουστάρετε, ο Άδωνης είναι σήμερα μέσα στην τριάδα. Άδωνης Γεωργιάδης, Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Κασιδιάρης, η τριπλέτα που κάνει γκελ. Που πουλάει.

Δεν λέμε ότι αυτοί οι τρεις είναι οι πιο λατρεμένοι του κοινού. Όχι, αυτό. Ούτε ότι αυτή η τριπλέτα υπερέχει σε αναγνωρισιμότητα. Άλλο αυτό, άλλο η δημοφιλία.

Υπάρχουν πρόσωπα που τα ξέρει περισσότερο ο κόσμος, όπως άλλα που τα συμπαθεί περισσότερο. Η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Τράγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κ.α.

Λέμε το άλλο. Ο Κούγιας, για παράδειγμα, μακράν με τα περισσότερα χιλιόμετρα σε τηλεοπτικές εκπομπές, είναι ένας επιστήμονας του μικροφώνου. Κάθε λίγο κτυπάει και ποτέ δεν επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Όλο κάτι καινούργιο αποκαλύπτει, καταγγέλει, και πάντα πουλάει. Το ίδιο γίνεται και με τον Άδωνη, με κάθε του παρουσία σε κανάλι βαράνε στο φουλ τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Όσο για τον Κασιδιάρη, το μαύρο πρόβατο των μήντια, το σημαδεμένο, το εκτός συστήματος, πρόκειται για πρόσωπο που κόβει εισιτήρια, έστω όχι διαρκείας, αλλά στον εξώστη, στις φτηνές θέσεις. Ό, τι πει ο χρυσαυγίτης θέλουν κάποιοι στα τυφλά να το ακούσουν, να το διαβάσουν.

Πέντε χρόνια βουλευτής και αφού έκανε εκατοντάδες εκπομπές σα βιβλιοπώλης ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι πια ένας Δον Ζουάν της πιο δύσκολης γκόμενας.

Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ακριβή και καπριτσιόζα ερωμένη είναι η κάμερα. Αν μάθεις σαν εραστής της τι ακριβώς θέλει, σε φτιάχνει, η κάμερα σε κάνε φίρμα, σου δίνει πόντους και που δεν αξίζεις.

Προσκεκλημένος ήταν σε εκπομπή στο κρατικό κανάλι ο Άδωνης, αλλά δεν είχε έρθει ακόμα η σειρά του να πάρει θέση στο πάνελ. Δεν άντεξε τον πειρασμό το άτομο. Πώς να συγκρατηθεί; Τρεις, καμαρωτές, καμαρωτές ήταν οι στημένες κάμερες, λέμε για τις “γκόμενες”, στο στούντιο. Δεν έχει ξαναγίνει. Μπούκαρε ο υπουργός υγείας, άρπαξε απ' άλλον το μικρόφωνο και για μια ακόμα φορά φλέρταρε με τρεις. Κανονική παρτούζα.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλες και ιστορικές αλλαγές