ΤΟ “69” ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ ΤΟ 59 ΚΑΙ ΤΟ 49

 

Στο διαδίχτυο γίνεται το Μεγάλο Ξεβράκωμα. Μέχρι πριν λίγα χρόνια θα διάβαζε ο άλλος την είδηση ότι στην Εύβοια ένας 20χρονος Αλβανός όρμησε σε μια 69χρονη Ελληνίδα, την κτύπησε πρώτα και μετά την βίασε, και θα έμενε εκτός γηπέδου. Θα πληροφορούνταν το συμβάν από τις φυλλάδες, τα ραδιόφωνα, τα κανάλια και θα παρέμενε στην εξέδρα.

Σήμερα, με το internet, o καθένας δεν διστάζει να κατέβει μέχρι τη σέντρα. Να πει την άποψή του, δηλαδή τη μαλακία του. Αυτός που δεν έχει μαλακισμένη άποψη συνήθως την κρατάει για τον εαυτό του, έστω για τον στενό του κύκλο. Για ποιο λόγο να την δημοσιοποιήσει; Για να πουλήσει μούρη, άρα είναι πτυχιούχος μαλάκας. Να πείσει άλλους για την ορθότητα της γνώμης του. Άρα υποψήφιος διπλωματούχος καθηγητής της μαλακίας.

Σχολίασαν, λοιπόν, κάποιοι στο διαδίχτυο ότι κακώς αναφέρεται ο βιαστής της 69χρονης σαν “Αλβανός” διότι αυτό εκφράζει ρατσισμό. Είπαμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθούμε ότι ζούμε ανάμεσα σε καραγκιόζηδες που πουλάνε δημοκρατισμό, αριστερισμό, προοδευτισμό, ευρωπαϊσμό.

Έπρεπε, λέω εγώ, να αφαιρεθεί και το “29χρονος” από την είδηση διότι θίγει τους 29χρονους. Εκφράζει ρατσιστικό πνεύμα απέναντι στη συγκεκριμένη ηλικία. Τα μήντια να γράφανε σκέτο “Άνδρας”, όχι 20χρονος, ούτε Αλβανός.

Όπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί η ηλικία της 69χρονης βιασθείσης. Δηλώνει ρατσισμό στις 59χρονες, στις 49χρονες που δεν έγιναν αντικείμενο πόθου του βιαστή.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κοντσίτα και η Ντάνα