Ο GAVALAS ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

 

Μόνον ένας αληθινός άντρας, θα έλεγε τέτοια βαρειά κουβέντα. «Προτιμώ να γκαστρωθώ για να γεννήσω κάτι που με εκφράζει…». Η κουβέντα για τα πρωϊνατζήδικα της τηλεόρασης και για τις πρωϊνατζούδες, γυναίκες και άντρες των καναλιών.

Συμπαθέστατο και γλυκύτατο πλάσμα ο θηλυπρεπέστατος μόδιστρος κύριος Lakis Gavalas, όμως αρσενικότατος με λόγο πάντα αληθινό, τολμηρό, σπαθένιο. Ο ίδιος θα μακιγιαριστεί, θα ντυθεί παρδαλά, οι κινήσεις του να δείχνουν Lady, όμως η σκέψη του και η γλώσσα του είναι ξεκάθαρη και όποιον πάρει ο χάρος.

Τον ρώτησαν τον λατρεμένο της showbiz αν θα έκανε πάλι τηλεόραση, ίσως πρωϊνάδικο, κι αυτός, σα ένας πρώην πρωθυπουργός που σκέπτεται να επαναδραστηριοποιηθεί, απάντησε: «Όχι και πρωϊνάδικο, δεν είναι της κλάσεως μου». Δεν είπε τίποτα για Κωστόπουλο, Λιάγκα και σια. Πάντα ευγενέστατος ο Lakis. Όλους τους αγαπάει, όλοι τον αγαπάνε.

«Τις πρωϊνές εκπομπές τις βλέπουν, μάλλον τις ακούνε γυναίκες που μαγειρεύουν, που σκουπίζουν, που τινάζουν χαλιά. Με το πρωϊνό show δεν έχεις περιθώρια να γεννήσεις κάτι σημαντικό. Προτιμώ να γκαστρωθώ για να βγει κάτι που έχει μέλλον…».

Με την ευκαιρία να σημειώσω. Την αξία της κουβέντας του κυρίου Γαβαλά «Προτιμώ να γκαστρωθώ…» θα την εκτιμήσουν μόνον όσοι έχουν μυηθεί στη διαδικασία της αθανασίας. Ομιλώ θεολογικά, όχι θρησκευτικά. Πατερικά. Δηλαδή; Γίνεσαι αθάνατος μόνον αν γεννήσεις τον εαυτό σου, κι αυτή η γέννα δεν αφορά τις γυναίκες, μόνον τους άνδρες. Τα έχει πει ο δάσκαλος.

Διαβάστε ακόμα:

Το «μυστικό» φάρμακο του Κώστα Βουτσά