ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΡ

 

Μια γροθιά στον Μπραντ Πητ. Τη ρίχνεις κι όλος ο κόσμος γίνεται δικός σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε κάνουν θέμα. Παγκόσμια. Αδύνατον να περάσει στο ντούκου μια τέτοια ενέργειά σου, που την είχες μελετήσει, που την είχες προετοιμάσει μέχρι λεπτομέρειας. Και τι θα πεις μετά το συμβάν.

Δημητράκης. Η φίρμα. Ποιος δεν τον ξέρει από τους παληούς αναγνώστες του αποδυτηριάκια. Καλλιτέχνης στο είδος του ο Δημητράκης. Δεύτερο πλάνο πάντα στις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της καθημερινότητας. Ποδοσφαιριστές, υπουργούς, δικηγόρους, όποιος έμπαινε στο κάδρο της ημέρας είχε από δίπλα του, από πίσω του τον Δημητράκη. Επιστήμη η ικανότητά του να τρυπώνει, να την χώνεται στη φάση.

Έτσι που λες και με το νούμερο που έριξε τη μπουνιά στον Μπραντ Πητ, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στο κόκκινο χαλί, στις Κάννες. Πρόκειται για 25χρονο Ουκρανό δημοσιογράφο, οπερατέρ, κάτι στην τηλεόραση. Αυτή είναι η αρρώστειά του. Να κερδίζει δημοσιότητα μ' ένα τέτοιο “κατόρθωμα”, να αγκαλιάζει μια ηθοποιό, σ' άλλη να χώνεται κάτω από το φουστάνι της.

Ακίνδυνος. Κλασικός μαλάκας. Καμμία σκέψη να γίνει απειλητικός, να προκαλέσει φόβο. Τίποτα απ' όλα αυτά. Μοναδική του αγωνία να “πρωταγωνιστεί” κι αυτός εκτός κινηματογραφικού στούντιο. Θα ξανακτυπήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Επιλοχίας ο μικροφωνατζής