Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΙΑ!

 

Δεν μπαίνουμε στα προσωπικά του αλλουνού. Με ποιο δικαίωμα; Δεν είναι μαγκιά να λες “Ρε, το κορόιδο ποια παντρεύτηκε!”. “Καλά του έκανε και τον χώρισε!”.

Τι σ' ενδιαφέρει εσένα, κύριε μούσμουλα, τι κάνει ο άλλος; Μήπως, δηλαδή, θα πρέπει να σε ρωτήσει με ποια, με ποιον θα κοιμάται. Αν θα αγοράσει βίλα στη Μύκονο ή, στη Χαβάη. Αν θα πάρει μεταγραφή στην Τσέλσυ ή, την Ρεάλ.

Ένα ζέσταμα έκανα πριν φτάσω στο διαζύγιο της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιο Μπαντέρας. Η κουβέντα μας είναι φιλολογική. Λογικό ένας άνδρας να την θέλει την γυναίκα του και σαν γκόμενα. Στην οικογένεια η κυρία σύζυγος έχει κι άλλα καθήκοντα, όμως ο άντρας δεν είναι ο γιος του να βλέπει σα μητέρα του την συμβία του.

Στα 54 του ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι στα ντουζένια του. Έχει αρχίσει μία πτώση, δεν είναι σαν κόκορας όπως στα 46 του, όμως είναι αδικία να... προσπαθεί με μια πενηνταφεύγα. Να είμαστε σωστοί. Όσο κι αν την αγαπάς, όσο κι αν την εκτιμάς τα 56 χρόνια της Μέλανι Γκρίφιθ είναι πάνω από 66, αν λάβεις υπ' όψιν τα ναρκωτικά που έχει κτυπήσει. Και το χειρώτερο; Η υστερία της, η τρέλλα της, ο παραλογισμός της να έχει απαιτήσεις να της είναι πιστός και να συνεχίσει να αρέσει μία γριά ο παίδαρος ο Μπαντέρας.

Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια. Μετά από ζήλιες, μπινελίκια, ατελείωτους τσακωμούς. Ο Ισπανός έχει μπροστά του άλλα 15 χρόνια στο νερό και χωρίς viagra να δαγκώνει μανούλια. Επόμενο να θέλει να ξεφορτωθεί την βακέτα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά βλέπουν τα φτωχαδάκια