ΕΙΝΑΙ GAY ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

 

Φοβερά πράγματα. Μην πέσεις στη γλώσσα του Αλέξη Κούγια. Νο1 δεν γλυτώνεις. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Και Νο2 δεν καθαρίζεις. Όπως το λέω. Τι, δηλαδή, θα σε πει όπως θα σε πει και θα του κάνεις μήνυση για να αποδείξεις ότι δεν είσαι αυτό που είπε ότι είσαι; Η ζημιά έχει γίνει ακόμα κι αν ο Κούγιας καταδικαστεί. Αν καταδικαστεί.

«Και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας είναι gay» είπε ο Αλέξης Κούγιας. Τι εννοεί ο παίκτης; Μια στιγμή. Όταν λέει και οι πέντε υπονοεί τους πέντε πρώτους σε ψήφους; Επειδή οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν περισσότεροι από πέντε.

Βάζει μέσα στη λίστα και τον Καμίνη; Μήπως αυτόν δεν τον θεωρεί «υποψήφιο δήμαρχο» αλλά δήμαρχο, άρα τον εξαιρεί. Επιβάλλεται να κάνει διευκρινίσεις ο ποινικολόγος. Εγώ αυτό που ξέρω και το ξέρουν όλοι είναι ότι μόνον ένας από τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων, ο κύριος Γρηγόριος Βαλιανάτος, είχε δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αυτός, όμως, απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Στην πεντάδα ο Κούγιας συμπεριλαμβάνει και τον Βαλιανάτο στον οποίον είχε επιτεθεί, είχε χειροδικήσει στο παρελθόν; Νομίζω ότι δεν αναμένεται αντίδραση από πλευράς Σακελλαρίδη, Σπηλιωτόπουλου, Κακλαμάνη κ.α. Παίζεται ο Κασιδιάρης.

Η μπάλλα, το βόλι του Κούγια πιάνει και τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη. Αυτός θα αγνοήσει τον Κούγια ή, θα του εξηγηθεί στο στυλ ότι ο δικηγόρος συμπεριφέρεται αδελφίστικα. Ότι, δηλαδή, χαρακτηρίζει gay κάποιους ως «υποψήφιους δήμαρχους» και δεν τους ονοματίζει ξεκάθαρα.
Δεν αποκλείεται ο Κασιδιάρης, ο πολλά βαρύς, να θεωρεί ότι ο ίδιος είναι υπεράνω υποψίας, άρα δεν χρειάζεται να πάρει στα σοβαρά τον Αλέξη Κούγια. Αν, όμως, ο Κασιδιάρης δει γήπεδο, τότε το έργο θα έχει ενδιαφέρον. Με μεγάλη χαρά ο δικηγόρος περιμένει αντιδράσεις από τους θιγόμενους.

Aν δεν το πήρατε πρέφα να σας το πω. Μια ζωή ο Κούγιας παίζει μπάλλα επικοινωνιακά. Πού σημαίνει ότι ούτε λέξη δεν του ξεφεύγει χωρίς σκοπιμότητα. Στον πόντο την μετράει και την παραμικρή ατάκα. Είναι σκέτη πρόκληση αυτό που είπε «Και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι είναι gay». Τους περιμένει και τους πέντε στη γωνία. Ένας με πέντε. Να κάνει παιχνίδι μαζύ τους. Όχι να κλέψει την παράσταση όλη η εθνική ομάδα στο μουντιάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουβάς, Κωστόπουλος και ποιος είναι «αδελφή»