ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ;

 

Στη μεταχουντική Ελλάδα ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένα από τα 5-10 άτομα που έγραψαν. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν συζητάμε αν είναι καλός, κακός. Ταλαντούχος, ατάλαντος. Απατεώνας, λαϊκιστής, ανιχνευτής, σκαπανέας, λαϊφσταλίδης, παπαρίδης. Λέμε το πιο σπουδαίο. Έγραψε. Δηλαδή;

Έκανε κάτι προσωπικό. Αυτό που δεν έκανε κάποιος άλλος στο χώρο των media, συγκεκριμένα στον περιοδικό τύπο, και επηρέασε το τοπίο. Αφήνουμε στην άκρη ότι μάζεψε λεφτά, έκτισε βίλα στην Μύκονο, έγινε ιδιοκτήτης μέσων, οι εταιρείες του μπήκαν στο χρηματιστήριο. Λέμε το πιο σπουδαίο. Έκανε κάτι προσωπικό. Πρωτοπορειακό. Ο ίδιος ήταν μια σχολή μόνος του.

Κι ήρθε το πράμα να καταλήξει πρωινατζής. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής του. Το πιο σκληρό. Ένας Πέτρος Κωστόπουλος να εκτίθεται, να λέει από την τηλεόραση όχι αυτά που γουστάρει, αλλά αυτά που θα κόψουν εισιτήρια, που θα σηκώσουν προς τα επάνω τα νούμερα της τηλεθέασης.

Να στο πω αλλοιώς. Και το εννοώ πέρα για πέρα. Είναι ένα είδος πορνείας ένας πετυχημένος, κάποιος που από μόνος του δημιούργησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ καριέρα, όχι είμαι κι εγώ πετυχημένος, και να κάνει πρωινό στην τηλεόραση. Γι' αυτό το άτομο δεν θέλει να συνεχίσει. Δεν κατάλαβα. Μοιάζει με πόρνη ο Κωστόπουλος; Σε καμμία περίπτωση.

Γι' αυτό λέει “Θέλω να κτίσω κάτι, όχι να είμαι υπάλληλος σ' ένα κανάλι”. Έτσι είναι. Το πρωινό στο κανάλι ας το κάνει κάποιος άλλος, κάποια άλλη. Ο Κωστόπουλος θα επιχειρήσει αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πόλεμος της πρωτιάς Μενεγάκη - Μελέτη