Η ΜΗΝΤΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Εμείς κάναμε το καθήκον μας, είπε ο Αλαφούζος, και αποκαλύψαμε τις βρωμιές στο ποδόσφαιρο. Τι εννοεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Ότι ο Σκάϊ λειτούργησε δημοσιογραφικά, κοινωνικά κι έβγαλε στη φόρα όλα όσα βαρύνουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενώ άλλα ΜΜΕ κάνουν το κορόϊδο, σχολίασε ο ιδιοκτήτης του καναλιού κι έχει δίκαιο.

Μια στιγμή, όμως. Ο Αλαφούζος, με μια άλλη κουβέντα, λέει ότι υπάρχουν μέσα ανεξάρτητα, όπως τέτοιο είναι ο Σκάϊ, και μέσα με δεσμεύσεις. Σωστό κι αυτό. Πράγματι υπάρχουν ΜΜΕ που άλλα θέματα τα αναδεικνύουν κι άλλα τα θάβουν. Ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Επειδή φόρα παρτίδα δεν επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα, αλλά ενεργούν σα μαγαζί.

Μια στιγμή. Αφήνουμε στην άκρη το γεγονός ότι ο Αλαφούζος έχει προσωπικά, μια αντιπαλότητα με τον Μαρινάκη, στο όνομα ή, όχι της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση που η Δικαιοσύνη είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τον Αλαφούζο, ο Σκάϊ θα υπηρετούσε τη δημοσιογραφία; Αυτό είναι το ερώτημα.

Η απάντηση είναι ότι ο Σκάϊ θα έκανε τουμπεκί, όπως τουμπεκί κάνει η εφημερίδα του Μαρινάκη, αλλά και όσα ΜΜΕ «ελέγχει» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όταν είναι κάτι σε βάρος του. Και από την άλλη, ο «δημοσιογραφικός» θίασος του Μαρινάκη πυροβολεί όποιον είναι αντίπαλος. Να τα λέμε όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν κρατιέται η Γιάννα, έτοιμη για το «μπαμ»