ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Υπάρχουν κάποιες “ειδήσεις” που στολίζουν κάθε μέρα τα μήντια και τις σνομπάρει ο αποδυτηριάκιας. Κακώς. Να, μία στην τύχη, ότι η κυρία Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στην παραλία με λευκό μαγιώ.

Έχει τη σημασία της αυτή η “είδηση”. Δεν αναζήτησα, παράλειψή μου, να πληροφορηθώ αν το μαγιώ ήταν ολόσωμο, μπικίνι, πάντως ότι ήταν χρώματος λευκού δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μία άλλη σημαντική “είδηση” που προσφερόταν για ανάλυση είναι η δήλωση του κυρίου Τάκη Σπυριδάκη, της προεδράρας της ομαδάρας στην σποτάρα ότι ψήφισε Δούρου, όμως δεν θα το ξανακάνει. Γιατί, όμως ; Πότε πρόλαβε να την κρίνει κιόλας την νέα περιφερειάρχισσα, ώστε να απολογείται ο συμπαθής ηθοποιός.

Μη λησμονήσω το τελευταίο νέο του ζευγαριού Μενεγάκη-Παντζόπουλος ή, Παντζόπουλος-Μενεγάκη. Δεν το μάθατε; Δεν το διαβάσατε; Και, αλήθεια, αν ναι πώς το σχολιάζετε, ότι πήγαν στην Τζια με φουσκωτό κι όχι με κάποιο ψαροκάικο. Προτίμησαν την περιπέτεια του φουσκωτού κι όχι ενός γρι-γρι. Αυτή κι αν είναι ειδησάρα.

Ένα τελευταίο. Η αποκάλυψη. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία της γνωστής Εύας Καϊλή όταν ήταν 6 χρονών σε παραλία της Χαλκιδικής. Με μπανιερό με ροζ τιραντάκια. Ναι, σου λέω. Χάσατε αν δεν την είδατε στα 6 της.

Διαβάστε ακόμα:

Τι τρέχει με τον Σάκη Ρουβά