ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ Νο1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗ ΓΗ!

 

Το θεωρώ παγκόσμια παράλειψη ότι μέχρι σήμερα δεν έχει απονεμηθεί το βραβείο “Το μεγαλύτερο νούμερο της αιωνιότητας” στην γελοία αυτή γκόμενα Paris Hilton. Άλλο πάλι αυτό, ότι η κυρία θεωρείται γκόμενα. Έλεος! Μια ψευτοχαριτωμένη με φάτσα πλάκα σαν τηγάνι, άβυζη, άκωλη, αδύνατη. Και μας λένε ότι παίζει επάνω της καλλίγραμμο κορμί. Βοήθεια!

Μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Είμαι σίγουρος πως αν έβγαινε πρώτη στο σχετικό διαγωνισμό, ότι αυτή είναι μακράν το πιο νούμερο, περιχαρής θα προσερχόταν να παραλάβει το βραβείο, μάλιστα θα έκανε δηλώσεις για την επιτυχία της.

Δεν ξέρει τι λεφτά έχει, στα 33 της χρόνια είναι η κληρονόμος των ξενοδοχείων Hilton και το μόνο που την απασχολεί είναι ποια μαλακία θα διαπράξει κάθε μέρα. Φοβερό, ε; Αν μια ημέρα, μονάχα μια ημέρα απουσιάσει από τα social media το απόλυτα βλακώδες ύφος της, σε φωτογραφίας της, επιτόπου πέφτει στην κατάθλιψη. “Καταστροφή! Με βαρέθηκαν; Μήπως η μαλακία που σκέφθηκα χθες δεν άρεσε και θα πρέπει να επινοήσω κάτι πιο ξευτυλισμένο;”.

Φοβερά πράγματα. Το brandname της φαιδρότητας, η Paris Hilton. Την παραδέχομαι, πάντως, που ομολογεί  με ειλικρίνεια, πως ό, τι κάνω το κάνω για το κέφι μου.

Της δίνουν νυχτοκάματο 350.000 ευρώ σε κλαμπ στην Ίμπιζα, να κάνει την D.J. κι αυτή εμφανίζεται κάθε βράδυ με διαφορετικό μαγιώ. Και λένε κάποιοι ασόβαροι μαλάκες: “Τόσα πολλά λεφτά δεν αξίζει!”. Καμμία καλή κουβέντα για τους αρχιμαλάκες που πάνε στο μαγαζί που εμφανίζεται το νούμερο ποιος θα πει;

Διαβάστε ακόμα:

Τα 1.000 και ένα πέη της Τζένιφερ Ανιστον