ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

 

Μαρινάκης και Χατζηνικολάου ξαφνικά βρέθηκαν στα χαρακώματα. Ο ένας απέναντι στον άλλον. Τι σχέση είχαν μέχρι σήμερα και γιατί έγιναν αντίπαλοι, όπως το λέω, αντίπαλοι, ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού από τη μία και από την άλλη ο τηλεπαρουσιαστής και εκδότης;

Αυτό που ακούστηκε, που ψιθυρίστηκε είναι ότι βρίσκονται στα μαχαίρα ο Χατζηνικολάου με τον διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας, συμφερόντων Μαρινάκη, “Παραπολιτικά”, τον Κουρτάκη. Η κόντρα, όμως, είναι σε υψηλώτερο επίπεδο και αφορά προσωπικά τον Νϊκο Χατζηνικολάου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δίνω την πληροφορία ότι ο Χατζηνικολάου έχει ήδη προχωρήσει στην έκδοση σαββατιάτικης εφημερίδας. Αυτός, όμως, δεν μπορεί να είναι λόγος για τη σύγκρουση. Μια δεύτερη, ανταγωνιστική εβδομαδιάτικη έκδοση κάθε Σάββατο θα ανεβάσει την αγορά της συγκεκριμένης ημέρας και θα οφελήσει τα “Παραπολιτικά” που μέχρι σήμερα μονοπωλεί, δεν έχει αντίπαλο το Σάββατο.

Πρόσφατα ο Χατζηνικολάου απέλυσε τον κουμπάρο του Γιώργο Λιάγκα από την κυριακάτικη “Real” και από το ραδιόφωνο τον έγκυρο πολιτικό σχολιαστή Λυγερό. Επιτόπου προσέλαβε και τους δύο ο Μαρινάκης για τα “Παραπολιτικά”. Λόγω χαρακτήρα ο εφοπλιστής δεν κάθεται καλά και στον πρώην “φίλο” του Χατζηνικολάου στέλνει “προειδοποιητικές”. Ότι εγώ, ο Μαρινάκης είμαι πιο ισχυρός, ότι δεν σ' έχω ανάγκη, ότι εσύ μ' έχεις ανάγκη. Και ότι ετοιμάζω κυριακάτικη εφημερίδα!

Μέχρι σήμερα το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Χατζηνικολάου που κάνει πρωταθλητισμό ραδιοφωνικά και ιντερνετικά έπαιζε 101% Μαρινάκη, όχι απλά Ολυμπιακό. Επόμενο είναι η “δημοσιογραφία σιωπής” του Χατζηνικολάου απέναντι στον Μαρινάκη να αλλάξει.
Εκτός κι αν αύριο, μεθαύριο οι δυο τους, δημοσιογράφος και εφοπλιστής, τα ξαναφτιάξουν και όταν ξανασυναντηθούν στη σουίτα του Καραϊσκάκη να ξεχάσουν την παρένθεση που τάραξε τη γνωριμία τους.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι και ΑΕΚτζής ο Ευαγγελάτος