ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ: ΚΑΚΟ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

 

Πανικός στην πιάτσα. Πατατράκ σου λέω και δεν υπερβάλλω. “Γέμισε ο κόσμος πουτάνες” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο παίκτης. Όχι όποιος και όποιος. Ο σύντροφος της γνωστής Αγγελικής Ηλιάδη, να ξέρουμε για ποιον μιλάμε. Ποιος Σωκράτης και Πλάτων, Νίτσε και Σοπενχάουερ. Το παλληκάρι ποδοσφαιριστής είναι, όμως και σοφία έχει και μάτι.

“Γέμισε ο κόσμος πουτάνες πληρωμένες και μη!” έβγαλε το συμπέρασμα ο Σάββας Γκέντσογλου. Οκέυ, όμως γιατί αυτή η οργή; Αυτός βρήκε την γυναίκα με την οποία συνδέθηκε ερωτικά, συναισθηματικά, πνευματικά. Γιατί ασχολείται με τις πουτάνες, τις πληρωμένες, αυτές που χαρτζηλικώνονται και τις άλλες, πουτάνες κι αυτές, που δεν σου ζητάνε μία;

Σου λέω έπεσε ο χαμός του χαμού στα πέριξ. Γιατί αυτό το ξέσπασμα του ποδοσφαιριστή; Είμαι σίγουρος ότι η σύντροφος του και μητέρα του νεογέννητου παιδιού τους θα διαφωνεί. Δεν θα συμφωνεί ότι γέμισε πουτάνες ο κόσμος. Πού τις είδε τόσες πολλές πουτάνες ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος στην ανακάλυψή του πρόσθεσε και τούτο:

“Χίλιες φορές πληρωμένες, όμως παρά πουτάνες στη ψυχή!”.

Ασύντακτη ατάκα, δεν κολλάει το “όμως” και το “παρά”, όχι πως δεν ξέρει καλά ελληνικά το παλληκάρι. Φανερό ότι κάτι τον ενόχλησε και εκτός εαυτού, πάνω στην ταραχή που τον κατέλαβε, έγραψε το μεγαλειώδες σόφισμα περί πουτανιάς και πουτανών.

Διαβάστε ακόμα:

Τζάμπα ρεκλάμα το πουταναριό