Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Όποιος δεν έχει κάνει τηλεόραση δεν ξέρει τι καψόνι τον περιμένει στην περίπτωση που συμφωνήσει να βγει στο γυαλί, με δική του εκπομπή. Ξεχάστε τον τίτλο του κειμένου, που αναφέρεται στον Πέτρο Κωστόπουλο, δεν μιλάει αυτός, ο αποδυτηριάκιας έχει στο χέρι το μικρόφωνο. Όπως το λέω. Σκληρή δουλειά η τηλεόραση, για τον επαγγελματία που δεν είναι τηλεορασάκιας.

Ο Κωστόπουλος έχει ευχέρεια λόγου. Και περιεχόμενο το παλληκάρι. Έχει να σου πει, δεν είναι άδειο μύδι, να επαναλαμβάνει τα ίδια, ούτε κερδίζει χρόνο τηλεοπτικό, που αυτός δεν κυλάει όπως η βελόνα του ρολογιού, βάζοντας πρώτο πλάνο τον φιλοξενούμενό του. Κι όμως!

Ένας άνθρωπος με αμέτρητα χιλιόμετρα παρουσίας σε σώου, σε εκπομπές πολιτικές κι άλλες, μπροστά στην κάμερα, όταν έκανε το πρωινό του Mega τα βρήκε σκούρα. Διαλυθήκανε τα κατσαπουτσάλευρά του. Ο άνθρωπος, το ομολογεί, ότι κάθε μέρα έβγαινε νοκ-άουτ στην προσωπική του ζωή.

“Άρχισα να ξεζουμίζομαι από τις φυσικές και τις πνευματικές μου δυνάμεις...” εξομολογήθηκε, σα να έδινε συνέντευξη στον εαυτό του. “Η εκπομπή δεν είναι πασαρέλα, λες μια μαλακία και καθαρίζεις... Κάθε μέρα έφευγα από το στούντιο σα στεγνωμένο σφουγγάρι”.

Το παλληκάρι λέει αλήθειες. Να στο πω αλλοιώς. Αν κάνεις καθημερινή εκπομπή, άσχετα αν είναι πρωινό ή, κάτι άλλο, κάτι σοβαρό, τότε δεν ανήκεις στον εαυτό σου. Τηλεοπτικά δεν υπάρχεις αν δεν αφοσιωθείς ολοκληρωτικά στην εκπομπή. “Θα σαλτάριζα αν ξανάκανα το πρωινό στο Mega” λέει ο Κωστόπουλος. Και στο λέει ποιος; Κοτζάμ Κωστόπουλος, όχι κάποιος σαχλαμαράκιας, ένας π.χ. Αρναούτογλου, Σεργουλόπουλος και σία.

Το άλλο, το πιο φοβερό, το πιο εξομολογητικό που έβγαλε ο Πετράν. “Ξεκίνησα με δική μου εκπομπή στον πλανήτη Τηλεόραση με άγνοια!!!”. Αυτή κι αν είναι η Αποκάλυψη Τώρα. Ένας άνθρωπος των media, ένας εκδότης δεν έκρυψε ότι δεν είχε φανταστεί πως θα του έβγαινε η ψυχή ανάποδα για να ολοκληρώσει τη σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνες: Καμία εμπιστοσύνη στην τηλεόραση