ΕΦΗΒΗ H, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

 

Είπαν την Έλλη Στάη “ηλικιωμένη” κι εκείνη θύμωσε! Το κορίτσι έχει συμπληρώσει τα 60 της χρόνια, να τα χαίρεται με την ευκαιρία, κι όχι μόνον θύμωσε, αλλά και το έδειξε δημόσια! Όχι, σου λέει, δεν είμαι ηλικιωμένη κι ασφαλώς εννοεί ότι δεν είναι γριά, ότι δεν έχει καμπούρα, ούτε ρυτίδες και περπατάει χωρίς μαγκούρα.

Εμβρόντητη, γράφει η ίδια η κυρία Στάη, πληροφορήθηκα ότι διευθυντικό στέλεχος του Mega με χαρακτήρισε “ηλικιωμένη”. Που σημαίνει ότι δεν θα συνελαμβάνε τον εαυτό της εμβρόντητο αν ο διευθυντής ειδήσεων του Mega την έλεγε “νεαρά”, “έφηβη”, “ενζενύ”, στο άνθος της ηλικίας της.

Ποιος το κάνει αυτό; Να του πουν στα 60 του ότι τα έχεις τα χρονάκια σου κι αυτός να πει “Κάνετε λάθος, τα χρονάκια μου, μετρημένα εξήντα τα έχω μπροστά μου, έχω δρόμο ακόμα στη ζωή μου...”.

Το πιο φοβερό των φοβερών είναι ότι η κυρία Έλλη Στάη αντεπιτίθεται αποδίδοντας συμπεριφορά... ρατσιστική(!!!). Βοήθεια, ρε. Έλεος, ρε. Μάθαμε στην Ελλάδα και τον ρατσισμό και τον έχουμε παρακάνει μόδα. Ρατσιστικό αυτό, ρατσιστικό εκείνο.

“Το θέμα δεν είναι προσωπικό...” γράφει η κυρία Έλλη Στάη, δηλαδή ότι δεν την πείραξε προσωπικά την ίδια που την είπανε “ηλικιωμένη”. “Το θέμα είναι γενικό και ό, τι αυτό σημαίνει ως αμιγώς ρατσιστική αντίληψη σε μια κοινωνία που πρέπει να ξεφύγει από τη δαγκάνα του χρυσαυγητισμού”.

Όταν τα έγραφε αυτά η κυρία Στάη τα φώτα σβήσανε; Έγινε σεισμός; Κάποιο ηφαίστειο διαμάρτυρήθηκε; Ένας ανεμοστρόβιλος βγήκε παγανιά να διαδηλώσει; Όχι, ρε. Ένας επαγγελματίας ψάχνοντας το κατάλληλο πρόσωπο του νέου παρουσιαστή ειδήσεων έκανε τις προτάσεις του και αυτό έχει σχέση με ρατσισμό και την Χρυσή Αυγή. Πού να το πεις.

Δεν την είπε ο φουκαράς “άσχημη” την κυρία Στάη, ούτε “ανίκανη”. Απλά έκρινε ότι κατά τη γνώμη του ο κόσμος, όχι προσωπικά ο ίδιος, θα προτιμούσε μια πιο φρέσκια επιλογή. Ρε, τον φασισταρά, τον ρατσισταρά, τον ορκισμένο εχθρό των plus 60 χρονών γυναικών.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε μια φορά μέσα στα ένθετα