ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

 

Δεν είναι αυτή, άλλη είναι. Κυττάς τις φωτογραφίες, όπως σιδερώθηκε σήμερα, όπως μεταμορφώθηκε να λες καλύτερα, με τις φωτογραφίες πριν την αλλαγή και δεν βρίσκεις καμμία ομοιότητα. Καμμία. Να, γιατί λέω ότι δεν είναι αυτή, είναι άλλη.

Τελικά, αυτό που ξέραμε για lifting, για φρεσκάρισμα προσώπου, για τράβηγμα, για επιδιόρθωση, ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, όπως οι σεσημασμένοι κακοποιοί που τους κυνηγάει η interpol και έχουν επικηρυχθεί, έτσι και οι σταρ του Χόλυγουντ θα καταφεύγουν στη διαδικασία της “πλαστογράφησης” του προσώπου τους. Σε ολική εξαφάνιση της φάτσας που όλοι είχαμε γνωρίσει, είχαμε συνηθίσει.

Η 45χρονη Ρενέ Ζελβέγκερ, ηθοποιάρα το κορίτσι, άσχετο αυτό, λες και έκοψε το κεφάλι της και συγκόλλησε στο λαιμό της άλλο κεφάλι. Για τέτοια τρομακτική, φρικιαστική κατάσταση. Έγινε άλλη! Αρνήθηκε τον εαυτό της. Γιατί;

Επειδή σαλτάρησε. Επειδή την βάρεσε η αγαμία. Επειδή δεν μπορούσε να βρει γκόμενο. Επειδή δεν άντεχε την ηλικία της. Επειδή τρόμαζε και στη σκέψη ότι γερνάει. Γι' αυτό έβαλε το κεφάλι της στη λαιμητόμο και το πέταξε στα σκουπίδια. “Φόρεσε” άλλο κεφάλι.

Η φουκαριάρα νομίζει ότι έγινε πιο ωραία. Πιο ελκυστική. Βλέπω τη μούρη που αγόρασε και μου 'ρχεται εμετός. Είμαι σίγουρος ότι θα το σκυλομετανοιώσει. Σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

Αμάλ Αλαμουντίν και Μελινάρα