ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ

 

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρήκε γκόμενα. Ε, δεν θα έβρισκε! Δεν χώρισε την βακέτα για να περάσει στην κατηγορία της αγαμίας, μάλιστα στην καλύτερη ηλικία του. Να κάνουμε ταμείο.

Το παλληκάρι είναι 54 χρονών. Στα ντουζένια του. Στα τελευταία ντουζένια του, να τα λέμε όλα. Μετά αρχίζει να γράφει η πτώση στον άνδρα. Το μυαλό, η επιθυμία, έχουν την ηλικία τους, όμως πιο πολύ δεν αγνοείς την ηλικία του σώματος.

Έτσι που λες. Ο ψώλος δεν μπορεί να είναι το ίδιο στα 60 όπως και στα 55, και στα 70 όπως στα 65. Είπαμε. Τα κύτταρα, οι αδένες, όλα αυτά υπακούουν στο νόμο του γήρατος. Της πτώσης, που λέμε.

Βρήκε γκόμενα ο Ισπανός αστέρας του Χόλυγουντ, αφού καθάρισε, αφού γλύτωσε από την μεγαλύτερή του σε ηλικία πρώην σύζυγό του, την πρώην προ αμνημονεύτων χρόνων γυναικάρα Μέλανυ Γκρίφιθ. Και βρήκε γκόμενα και σουλατσάρει πια μαζύ της δημοσίως και επισήμως.

Και θα ακολουθήσει στη συνέχεια άλλη γκόμενα. Δεν θα πάει πάλι και αμέσως σε μόνιμη σχέση. Πρώτα θα νοιώσει σαν άνδρας, κανονικός άνδρας, αφού έκανε τη θητεία του σαν συζυγικός άνδρας, και μετά θα δει αν θα βρει λιμάνι και ποιο αιδοίο θα είναι αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Κοκαϊνη ο γιος όπως και η κόρη