ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Φοβερή είδηση. “Στην κηδεία της κόρης της η γνωστή κυρία Βέφα Αλεξιάδου, τηλεμαγείρισσα, ήταν συντετριμμένη”. Απίστευτο. Το απεκάλυψαν κι αυτό τα ΜΜΕ. Και διέψευσαν τις φήμες ότι η μητέρα πήγε στην κηδεία της κόρης της καταχαρούμενη και με γελάκια μέχρι τα αυτιά.

Η Rihanna και η Miley Cyrus εμφανίστηκαν ημίγυμνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τις άλλες φορές που ξεβρακώνονται στην πίστα για ποιο λόγο το κάνουν; Πέρα απ' αυτό. Ένας φιλάνθρωπος για να πληρώσει 50 δολάρια χρειάζεται να δει ημίγυμνη την Ριάνα;

Τα ρούχα της Ελένης Μενεγάκη, γράφουν οι λειτουργοί της δημοσιογραφίας, μαρτυράνε την εγκυμοσύνη της τηλεπαρουσιάστριας. Μόνον αυτό μαρτυράνε; Και το μέγα ενδιαφέρον κάποιου αξιοσέβαστου κοινού για το αν πράγματι είναι και πόσο μηνών έγκυος η 45χρονη.

Εκπτώσεις από αύριο Σάββατο στα μαγαζιά. Μπα! Η ζωή μας εδώ και πέντε χρόνια είναι σε διαρκή περίοδο εκπτώσεων.

Ο ξάδελφος του Τσοχατζόπουλου και εκ των απορρήτων του Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ότι ο Άκης από τις μίζες έδινε χρήματα σε βουλευτές που είχαν ανάγκη. “Ήξεραν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τις μίζες” είπε ο καράφλας. Οι βουλευτές ήξεραν, όχι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, για να είμαστε δίκαιοι, στο κάτω-κάτω οι υπουργοί δεν είχαν οικονομική ανάγκη όπως οι βουλευτές.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό που δεν ξέρει ο Λαζόπουλος