ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!

 

Τα έπαιρνα από την CIA, υποστηρίζει ένας πολύ γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος. Έπιασες τη λεπτομέρεια; Δεν λέω ότι “απεκάλυψε”, ούτε ότι “ομολόγησε”, γράφω ότι “υποστηρίζει”. Γιατί; Δεν παίζω παιχνίδι. Δεν γνωρίζω αν λέει την αλήθεια ο δημοσιογράφος που σήμερα ισχυρίζεται(!), όχι παραδέχεται(;) ότι για χρόνια ενεργούσε την πρακτορική δημοσιογραφία.

Το ξέρω; Δεν το ξέρω. Εγώ ξέρω άλλα κι αυτά τα άλλα που ξέρω θα γράψω.

Ήμουνα έμμισθος πράκτωρ, λέει ο Udo Ulfkotte, τα έπαιρνα από την CIA και έγραφα ό, τι ήθελαν εκείνοι, προκειμένου να εξυπηρετείται η αμερικάνικη πολιτική. Και πώς το ξέρω εγώ ότι ο Γερμανός αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine” δεν συνεχίζει να είναι στο pay-roll της Central Intelligence Service (CIA); Να του έδωσαν εντολή “Βγες να μας ξεμπροστιάσεις, αυτό θέλουμε σήμερα από σένα, θα γίνεις και ήρωας”.

Πράγματι ο συμπαθής φατσικά Ούντο εμφανίστηκε σε ρωσικό κανάλι, μάλιστα έγραψε και βιβλίο όπου αναλύει πως γίνεται η δουλειά, η συνεργασία μυστικών υπηρεσιών με έγκυρους δημοσιογράφους. Πριν συνεχίσουμε, να προσθέσω τούτο: Κάποιοι δημοσιογράφοι ζηλεύουν τον μετανοήσαντα Γερμανό Ούντο Ουλφκότε. Γιατί; Για δύο λόγους.

Πρώτα η κονόμα. Περισσότερα λεφτά απ' όσα μπορούν να κερδίσουν από το μισθό τους. Και μετά γιατί θα βγάζουν αποκλειστικές πληροφορίες, που θα τους πασάρει έτοιμες η CIA, η Μοσάντ, η κάθε μυστική υπηρεσία.

Τι γίνεται; Οι ΗΠΑ θέλουν να μπουκάρουν στη Λιβύη. Χρειάζεται ένα πρόσχημα. Χιτλερικές λογικές. Δίνανε, λοιπόν, στον Γερμανό δημοσιογράφο το “ρεπορτάζ” σύμφωνα με το οποίο ο Καντάφι φτιάχνει εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων. Οι προστάτες της παγκόσμιας ειρήνης Αμερικάνοι μπουκάρουν στη Λιβύη, όπως στο Ιράκ, στη Σερβία, στο Αφγανιστάν.

Εγώ απλά υπέγραφα τα ρεπορτάζ που τα φτιάχνανε Αμερικάνοι και Γερμανοί “δημοσιογράφοι” αναφέρει ο αρχισυντάκτης της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο κακοποιός, εσύ τι κάνεις σαν κοινωνία;