ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΡΑΠΤΗ

 

Έκοψα φάση σε δημοσιευμένες φωτογραφίες της κυρίας Μελίνας Ασλανίδου, της γνωστής τραγουδίστριας, σε τσάρκα με τον γκόμενό της, ο οποίος είναι κατά την παπαράτσειο ενημέρωση 14 χρόνια νεώτερό της. Μια διαφορά ηλικίας που μπορεί να χωρίζει μια μαμά με τον γιο της. Υπ' όψιν ότι μια γυναίκα είναι ικανή να γεννήσει αν της έχει έρθει περίοδος και στα 12 και στα 13. Επί του θέματος.

Ποιο είναι το θέμα; Κατ' αρχήν είναι ακαδημαϊκόν, όχι κουτσομπολίστικο. Την αφορμή δίνει απλά η σχέση της 40χρονης καλλιτέχνιδος με τον 26χρονο φοιτητή, σύμφωνα με την έγκυρη γκοσίπικη δημοσιογραφία. Είναι, λοιπόν, μαγκιά της κυρίας Ασλανίδου να κυκλοφορεί με τον πιτσιρικά, πιτσιρικά σε σύγκριση με τη δική της ηλικία; Μήπως είναι ξευτύλα να ερωτοτροπεί μια γυναίκα με κάποιον πολύ μικρότερό της. Να πω τη δική μου γνώμη.

Εξαρτάται. Από τι; Μια γυναίκα στα 40 να 'ναι περήφανη για το σώμα της και να μη διστάζει να γυμνωθεί μπροστά στο τεκνό που περιμένει να την ικανοποιήσει σεξουαλικά, ερωτικά. Μία άλλη να μην αισθάνεται άνετα με το κορμί της και γι' αυτό πρώτα να σβήνει το φως και στο σκοτάδι πλησιάζει γυμνή τον παίδαρο. Το τι κάνει και πώς το κάνει η κυρία Ασλανίδου είναι θέμα προσωπικό. Δεν σ' αφορά. Κι αν σ' ενδιαφέρει είσαι εσύ το λάθος, όχι εκείνη.

Φθάσαμε στο άλλο “εξαρτάται”. Τι εντύπωση προκαλείται όταν μια γνωστή, μια επώνυμη τεκνόφιλη αδιαφορεί για το τι λέει ο κόσμος. Εξαρτάται πόσο μαλάκας είσαι. Όσο περισσότερο μαλάκας είσαι, τόσο περισσότερο ενοχλείσαι. Όταν, μάλιστα, το ζευγάρι με διαφορά ηλικίας δεν σε προκαλεί. Δεν προβοκάρει την κοινωνία. Τις πολύ προσωπικές τους στιγμές, η τεκνοχτικιάρα και ο τζες της, τις κρατάνε αυστηρά προσωπικές στο κρεββάτι και δεν το ρίχνουν στο κατηχητικό. Δεν μας λένε ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό. Το κανονικό.

Μια σχέση όπου η γυναίκα είναι πολύ μεγαλύτερη και ακόμα μετράει στο σεξ, δεν έχει άλλο νόημα παρά μονάχα το σεξ. Ακόμα και να παίξει το αίσθημα, όπως και η εκτίμηση του ενός για τον άλλον, η σχέση μπαίνει στο χώρο της παραμύθας, αν έχει πυξίδα το μέλλον. Όχι, κυρία μου. Εκεί είναι το ψώνιο σου. Ξεσκίσου με τον πυρόκαυλο νέο, ρούφα τον ολόκληρο, σε ατελείωτες τραμπάλες πάνω στο στρώμα, αλλά όσο κρατήσει το μεθύσι. Ξέχνα, καυλοελαφίνα μου, το μόνιμο δεσμό, το γάμο.

Αυτή είναι η αλήθεια σε μια σχέση σαν κι αυτή της κυρίας Ασλανίδου και της βουλευτίνας κυρίας Ράπτη, που ζευγάρωσαν με πολύ νεώτερό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Τι έκανε η γυναίκα!