ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

 

«Την θυμόσαστε την Τάδε Ταδούλα από το δείνα reality; Δείτε την πώς είναι σήμερα!». Τι είναι αυτό; Ρεπορτάζ. Είμαστε site και ενημερώνουμε. Έχουμε και αποκλειστικό. Μόνον εμείς, για εσάς.

Δεν την θυμάμαι την Τάδε Ταδούλα, πειράζει; Καλά, εσύ δεν είσαι μαλάκας, οπότε κάνε μας τη χάρη. Πάμε για άλλους πελάτες.
Φοβερό. Ένα μέσο να ζητάει την προσοχή των ''χρηστών'' για ένα ανύπαρκτο θέμα. Μία ανύπαρκτη γκόμενα ανύπαρκτης εκπομπής. Κάτι εντελώς ξεχασμένο, και αδιάφορο. Άνευ σημασίας.

Μιλάμε για φαινόμενο. Για κατάσταση. Όσο και να πεις πως δεν έχουν τι να γράψουν, τι να παρουσιάσουν, του πούστη, ρε, να ζητάνε επισκεψιμότητα για τόσο, μα τόσο φτηνιάρικα προϊόντα. Θα μου πεις, άμα υπάρχει κόσμος που έχει στην ξεφτύλα το χρόνο του, αυτός ο εμετός ρουφιέται.
Για ποιο λόγο να την δω όπως είναι σήμερα, αφού δεν ξέρω για ποια μιλάνε, θα σκεφτεί ο μη μπάμιας.

Φίλε, μη μας τα ζαλίζεις, σε πήραμε χαμπάρι, δεν είσαι μαλάκας, δεν ασχολούμεθα μαζί σου, δεν μας κάνεις. Άσε μας, όμως, να κάνουμε τη δουλειά μας, μ’ όλους αυτούς που θα ήθελαν να μάθουν πώς είναι σήμερα η…, καλά είσαι τόσο έξω από τον κόσμο, να μη ξέρεις, να μη θυμάσαι την Ταδούλα;

Διαβάστε ακόμα:

Το κέρατο της Ελεωνόρας Μελέτη!