ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΤΑ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ!

 

Επισκέπτεται τον συστημένο πλαστικό χειρουργό η κυρία Βίσση, η πασίγνωστη τραγουδίστρια, αφού αποφάσισε να μεγαλώσει το στήθος της. Και δικαιολογημένα τον ρωτάει: Με ποιες εγγυήσεις δεν θα έχω πρόβλημα υγείας αν, τελικώς, συμφωνήσουμε στη δουλειά. Κι ακόμα, να ρωτήσω γιατρέ, αν προβλέπεται αποζημίωσή μου σε περίπτωση που μετά από λίγο διάστημα το στήθος μου ξαναμικρύνει, όπως ήταν, δηλαδή.

Λέμε ένα σενάριο υποθετικό. Και λογικό, όμως. Όπως π.χ. συζητάς με κατασκευαστή την περίπτωση να κτίσεις ένα σπίτι αντισεισμικό. Ε, δεν θα έχει ευθύνη, που θα προβλέπεται σε συμβόλαιο, αν το σπίτι παρουσιάσει ζημιές στα 4 και 5 ρίχτερ;

Θεωρήθηκε προκλητική η ενέργεια της κυρίας Άννας Βίσση να ζητήσει αποζημίωση από τον Δήμο και την Περιφέρεια επειδή γέμισε νερά το υπόγειο της βίλας της στην Εκάλη ξημερώματα στις 16 του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν άνοιξαν οι ουρανοί και πλημμύρισαν οι δρόμοι. Πού είναι το περίεργο; Επειδή είναι πλούσια, επειδή είναι επώνυμη, άρα δεν έχει ανάγκη. Δεν πάει έτσι, όμως.

Σε 58.470 ευρώ εκτίμησε τη ζημιά η κυρία Άννα Βίσση και αναφέρει ένα προς ένα τα αντικείμενα που καταστράφηκαν. Το μηχάνημα δονήσεων για τη σύσφιξη γλουτών, το σολάριουμ με το οποίο μαυρίζει το σώμα της, το στούντιο ηχογράφησης με τα πανάκριβα αξεσουάρ. Καλλυντικά Chanel, τσάντες Gucci και Prada δέχθηκαν την επίθεση της θεομηνίας.

Φταίει ο Δήμος ισχυρίζεται η κυρία Άννα Βίσση διότι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είχαν φροντίσει να ξεβουλώσουν τα φρεάτια έξω από το σπίτι της. Και απαιτεί εκτός από την αποζημίωση να κατασκευαστούν έξω από την πολυτελή οικία της αντιπλημμυρικά έργα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, παρέδωσε οικονομική μελέτη ιδιώτη υδραυλικού που είναι σε θέση να αναλάβει να λύσει το πρόβλημα στο δρόμο έξω από το σπίτι της, αφού επισυνάπτει και σχετική πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής.

Εξετάζονται εκατοντάδες περιπτώσεις για να δοθεί το έκτακτο επίδομα των 586 ευρώ σ' όσους επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις στα βόρεια προάστεια. Η Βίσση δεν συζητάει γι' αυτό το ποσό, όταν στο υπόγειό της καταστράφηκαν όργανα γυμναστικής και μουσικής και ρουχισμός.

Τι θα πει πλούσιος και φτωχός; Από τον πλούσιο το κράτος παίρνει μεγαλύτερους φόρους. Την πολυτελή οικία την φορολογεί περισσότερο. Επιτέλους! Να μάθουμε να λειτουργούμε με υπευθυνότητα. Τα αξεβούλωτα λούκια έχουν κόστος, κύριε δήμαρχε, κύριε περιφερειάρχη, μάλλον κυρία περιφερειάρχισσα, μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τσιμτσιλή ψηφίζει Σύριζα