Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ

 

Η Αριάνα είναι δύναμη, λέει ο αποδυτηριάκιας. Αυτό μ' ενδιαφέρει, ότι είναι μια ικανή γυναίκα, που ξέρει τι θέλει, που σκέπτεται μονάχα το αποτέλεσμα, δηλαδή την επιτυχία σ' ό, τι κάνει. Και παίζει παγκόσμια, κάνει πρωταθλητισμό παγκόσμιο.

Αυτό έχει σημασία, λέει ο αποδυτηριάκιας. Όχι ότι είναι αγάμητη, ότι ο πολυεκατομμυριούχος πρώην σύζυγός της είναι αδερφάρα, ούτε ότι η κόρη της συζεί μ' ένα φρικιό, μια μαύρη κακάσχημη σκύλα. Τι μ' ενδιαφέρουν αυτά, ρε;

Ελλάδα είμαι, ρε, καίγομαι, μ' έχουν στήσει πάνω στα κάρβουνα και επειδή δεν είμαι της πλάκας το μόνο που με απασχολεί είναι να γλυτώσω. Πατριωτάκι είναι η Αριάνα Huffington, αυτή που δημιούργησε την σούπερ πετυχημένη πλατφόρμα Huffington Post, που θα παίξει ελληνικά. Οι μαλάκες θα ειρωνευτούν τη δουλειά, θα εύχονται να αποτύχει και να φάνε χώμα όσοι από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν στο έργο, Μαριάννα Λάτση, Δημήτρης Κοντομηνάς κ.α.

Έγινε η εκδήλωση, η παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, με την παρουσία της ίδιας της δαιμόνιας Ελληνίδος, του Σαμαρά και οι εκπρόσωποι του Σύριζα Σκουρλέτης, Παπάς, εμφανίστηκαν χωρίς γραβάτα. Οι κύριοι, πίσω και τους φάγαμε τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους καπιταλιστές, είναι ακόμα στον Μάη 68. Θα πεινάσουμε με την επανάσταση τους, χωρίς γραβάτα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε ότι την κεράτωναν