ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 

Δεν προλαβαίνει να παντρεύει ζευγάρια στον Μαραθώνα ο δήμαρχός του Ηλίας Ψινάκης. Κάθε μέρα απ' όλη την Ελλάδα, λέγεται και από το εξωτερικό, έρχονται να παντρευτούν με γάμο πολιτικό στη διάσημη από τη Μάχη με τους Πέρσες περιοχή της Αττικής, αλλά και λόγω του διάσημου δημάρχου. Πού θα βγάλει αυτή η δουλειά;

Ο Ψινάκης έχει τη φήμη του δαιμόνιου μάνατζερ. Στη ζωή του έχει κάνει πολλά, και τι δεν έχει κάνει. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευθεί επιχειρηματικά, για λογαριασμό του Δήμου, την προτίμηση που δείχνουν στον ίδιον και στον Μαραθώνα όσοι αποφασίζουν να πατρευτούν εκεί;

Ο Νιαγάρας θεωρείται ο απόλυτος τουριστικός προορισμός για το μήνα του μέλιτος στους νεόνυμφους. Μαγικό τοπίο οι δύο καταράκτες, ο ένας ανήκει στον Καναδά κι ο άλλος στις ΗΠΑ. Με 100 δολάρια το δίκλινο στο Sheraton η, το Marriot, στο όποιο άλλο ξενοδοχείο εξασφαλίζεις τη θέα στα φωτισμένα τη νύχτα νερά που πέφτουν και ακούς τους ήχους και βλέπεις τους υδρατμούς της πτώσης.

Αμερικάνοι και Καναδοί έχουν φτιάξει απίστευτα πράγματα στο μεγάλο ποτάμι και στη γέφυρα που ενώνει τις δύο χώρες. Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη, πεζόδρομο κατά μήκος του ποταμού, καζίνο, ένα δεύτερο Βέγκας.

Τι έσοδα να έχει ο Δήμος Μαραθώνα από τους γάμους του Ψινάκη; Τίποτα πορτοκαλάδες και καφέδες. Ηλία, οι αρχαίοι Έλληνες έγραψαν Ιστορία στο πεδίο της μάχης. Εσύ κατέλαβες τον Μαραθώνα για φρου-φρου και φωτό στο instagram, αλά Μαρία Ηλιάκη και Αγγελική Ηλιάδη; Φτιάξε κατάσταση, γίνε Νιαγάρας.

Διαβάστε ακόμα:

Νικητής ο Αδωνις στο ντέρμπυ με τον Παπαδάκη