ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Βλέπεις την ομάδα στο γήπεδο να μην στέκεται καλά. Και όμως τα μήντια γράφουν ότι η ομάδα έπαιξε έξυπνα, πήρε αυτό που ήθελε, μπράβο της. Γιατί; Άσε το γιατί, θα μπλέξουμε την κουβέντα. Ας περιοριστούμε στο ότι άλλα βλέπουμε, άλλα γίνονται στο χορτάρι, και άλλα, διαφορετικά γράφουν τα ΜΜΕ.

Έτσι και με τον Τσίπρα. Το μαύρο, άσπρο έκαναν με την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για μια φορά ακόμα το παιδί έριξε και άλλο νερό στο κρασί, στο ποτήρι των θέσεων του Σύριζα. Έγινε, δηλαδή, ακόμα περισσότερο συντηρητικός. Και πως υποδέχθηκαν τα λόγια του αρχηγού της αντιπολίτευσης; Ερωτηματικά, λένε, για τις σκληρές τοποθετήσεις του Τσίπρα απέναντι στους δανειστές, ότι ξεπέρασε τους αριστερόστροφους Λαφαζάνη, Μηλιό, και άλλα τέτοια κουφά.

Ο Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος. Δεν μπορούμε μόνοι μας να κυβερνήσουμε. Θέλουμε συνεργασίες, αυτό θα κάνουμε με πολιτικούς που προέρχονται από άλλα κόμματα. Αυτά δεν τα έλεγε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Γιατί τα λέει σήμερα ο Τσίπρας;

1. Επειδή ο Σύριζα δεν καλπάζει, δεν ανεβάζει τα ποσοστά του, παρ΄ο,τι είμαστε σε εν δυνάμει προεκλογική διαδικασία.

2. Επειδή αύριο όταν θα ανοίξουν οι κάλπες θα είναι πρώτο κόμμα αλλά θα χρειαστεί να παίξει και με παίχτες που μέχρι χθες τους είχε απέναντι.

Πληροφορία. Είναι αποφασισμένο ο συριζας να συνεργασθεί προεκλογικά και με ανεξάρτητους σήμερα βουλευτές που στο παρελθόν είχαν ψηφίσει υπέρ του μνημονίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΑΠ για νέες ζεϊμπεκιές