ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ

πηγή: Fosphotos
 

Τίποτα δεν του διαφεύγει του Άδωνη Γεωργιάδη. Δουλειά κάνει, επαγγελματίας είναι και πανέτοιμος να μην χάνει ευκαιρία για να καρφώσει τον αντίπαλο. Ο Σύριζα είναι ο αντίπαλος του, όχι γενικά και αόριστα αντίπαλος της ΝΔ, αλλά προσωπικά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος.

Έτσι είναι. Αν κάποιος δεν πάρει προσωπικά το πράγμα, αν δεν παίζει μπάλλα και προσωπικά, δεν κάνει σωστές δουλειές. Ποιο είναι το τελευταίο που έπιασε ο Γεωργιάδης. Ότι η συντρόφισσα Ρένα Δούρου δεν πήγε εκκλησία, το πρωί της πρωτοχρονιάς.

Αυτό είναι «εξευτελισμός», κατά τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος γνωρίζει και το λόγο της απουσίας της περιφερειάρχισσας από τη γιορταστική δοξολογία. «Δεν της αρέσει η εκκλησία» έβγαλε το συμπέρασμα ο νεοδημοκράτης ιεροκήρυκας.

Έπεσε έξω! Και ήθελε να πάει εκκλησία η μεγαλοκοπέλλα και της αρέσει να εκκλησιάζεται. Η απουσία της, όμως, ήταν υπεράνω των δυνάμεων και των επιθυμιών της. Της είχε πιάσει κόψιμο, γι’ αυτό δεν πήγε. Έχει την κατανόησή μας. Είναι δικαιολογημένη.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Έχει δίκηο ο Γεωργιάδης να καρφώνει την Δούρου διότι η κυρία κατέχει δημόσιο αξίωμα και δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει προσωπικά. Ακόμα και άθεη να ‘ναι ή, να ανήκει σ’ άλλο θρησκευτικό δόγμα πάλι είναι υποχρεωμένη να παραστεί. Διότι πρώτα εκπροσωπεί αυτούς που την ψήφισαν, όχι τον εαυτό της.

Από την άλλη, άσε μας, ρε Άδωνη Γεωργιάδη. Πόσοι απ’ αυτούς που ψήφισαν την κοπέλλα και απ’ αυτούς που δεν την ψήφισαν πήγαν πρωτοχρονιά στην εκκλησία; Ύστερα είναι και το άλλο. Με το ζόρι να περάσει το παραμύθι ότι ΝΔ και Σύριζα, δηλαδή δεξιά και αριστερά έχουν διαφορές, και ένα στοιχείο που τους ξεχωρίζει είναι ότι οι μεν θρήσκοι, οι δε άθρησκοι. Μαλακίες.

Ξυπνείστε! Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί. Ούτε έχουν διαφορές, στην πράξη, Σύριζα και ΝΔ. Όλοι είναι ίδιοι και το παίζουν διαφορετικοί, αντίπαλοι, αντίθετοι. Οι όποιες διαφορές τους πάνε περίπατο όταν έρθει η ώρα να κυβερνήσουν. Ξεχνάνε όλος τις καμαρωτές παπαριές που λέγανε σαν αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμα:

Οι φιλοδοξίες των Μπακογιάννη και ...Σία