Η ΕΥΓΕΝΙΑ, ΤΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ Η ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ!

 

Τι μας λέει η κυρία Έλενα Ακρίτα; Μαλακίες μας λέει. Ψευτοδιανόησης μεταχειρισμένες παπαριές. Ότι δείχνει σεξισμό να δημοσιεύουν ημίγυμνες φωτογραφίες της κυρίας Άντζελας Γκερέκου και της κυρίας Νόνης Δούνια. Τις δυο κυρίες που είχαν κάποια χιλιόμετρα στη showbiz και σήμερα είναι υποψήφιες βουλευτίνες.

Και έδωσε τα ρέστα της η χρονογράφος και σηριαλογράφος κυρία Ακρίτα όταν αμόλυσε την αφοπλιστική ατάκα “Να δείξουν με μποξεράκι και τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Οικονόμου”.

Κατ' αρχήν. Η κυρία δημοσιογράφος διέπραξε απαράδεκτη απρέπεια. Κατά κάποιο τρόπο ισοπέδωσε έναν παικταρά με κάποιο παικτάκι. Σοβαρή στη δουλειά της η κυρία Ακρίτα, με πιασάρικο γραφτό που κάτι έχει να πει, δεν θα την έβαζα ποτέ στο ίδιο τσουβάλι με ένα τσόκαρο της δημοσιογραφίας. Τι σχέση έχει ο ψευτοαριστερός Οικονόμου που δεν ξέρει να μιλήσει με τον καραδεξιό Άδωνη που δεν φεύγει ηττημένος από το γήπεδο;

Αυτά κατ' αρχήν. Παρακάτω. Η κυρία Γκερέκου πώς μπήκε στην πολιτική; Για ένα μόνο λόγο. Επειδή ήταν γνωστή. Και από πού κέρδισε την αναγνωρισιμότητά της; Από το σινεμά, από την τηλεόραση που έδειχνε και το υπέροχο στήθος της.

Το ίδιο και η κυρία Νόνη Δούνια, είχε γίνει γνωστή σα μανεκέν, σαν τηλεπαρουσιάστρια κι έκανε γυμνό σε μια της πλάκας ελληνική ταινία. Δεν την πήρε η ΝΔ διότι είχε δράση πολιτική, κοινωνική.

Παρακάτω. Τι ψευτοκουλτουριάρικες μαλακιούλες περί σεξισμού μας λέτε, κυρία Ακρίτα, επειδή κάποιοι αγνόησαν τους... λαϊκούς αγώνες της Δούνια, της Γκερέκου και έψαξαν γυμνά τους από το παρελθόν; Αυτό σημαίνει, αν θέλουμε να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα, ότι ο κόσμος, έστω κάποιος κόσμος, ψοφάει για σεξισμό. Τον τραβάει το σεξ.

Παρακάτω. Πού κολλάει ο Γεωργιάδης και ο Οικονόμου; Σα να υπονοεί η κυρία Ακρίτα ότι αυτοί οι δύο ειδικά φταίνε για τον σεξισμό του λαού, ότι αυτοί οι δύο υποκίνησαν τα σεξιστικά απωθημένα κάποιων δήθεν μέσων.

Μην το ξεχάσω. Σε ποιο χρώμα προτιμούν να δουν το σλιπάκι στον γυμνό Άδωνη Γεωργιάδη; Η σύζυγός του, η κυρία Ευγενία Μανωλίδου, σύμφωνα με πληροφορίες, ιντριγκάρεται σεξουαλικά με σλιπάκι μωβ και λευκά πουά.

Δισβάστε ακόμα:

Τι κρύβει το «φαινόμενο Σπυροπούλου»